Başkan Bıyık’tan 30 Ağustos mesajı

Darıca 28.08.2021 - 16:21, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3469+ kez okundu.
 

Başkan Bıyık’tan 30 Ağustos mesajı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
30 Ağustos’un vatanımızın düşman işgalinden tamamen kurtuluşunu simgeleyen şanlı bir zafer olduğunu ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunu, ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 99’uncu yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. 30 Ağustos’ta elde edilen bu destansı zaferle birlikte, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri de atılmıştır. Ağustos ayı Türk tarihi açısından anlamlı ve kıymetlidir. 26 Ağustos 1071'de Alparslan ve orduları Malazgirt zaferi ile Anadolu'nun kapılarını Türk milletine sonsuza kadar vatan olarak açarken, 30 Ağustos 1922'de Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman orduları Anadolu'daki Türklerin bu coğrafyadan atılamayacağını, Anadolu'nun ilelebet Türk yurdu olarak kalacağını tüm dünyaya göstermişlerdir. Vatanımızın düşman işgalinden tamamen kurtuluşunu simgeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı, Milletimizin tüm imkânsızlıklarına rağmen vatanseverliği sayesinde kazanılan bir zaferdir. Her türlü yokluğa rağmen el ele, omuz omuza vatan sevgisiyle, birlik ve beraberlik içinde zorlukların üstesinden gelen Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, büyük bir zafer kazanmıştır. Düşmana karşı 99 yıl önce nasıl mücadele ettiysek, bugün de aynı kararlılıkla mücadeleyi vermeye devam edeceğiz. Bize düşen görev, destansı 30 Ağustos Zaferi’nin ardından kurulan Cumhuriyetimize sahip çıkmak ve daha ileriye taşımaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zaferi’nin 99. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.”
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

30 Ağustos’un vatanımızın düşman işgalinden tamamen kurtuluşunu simgeleyen şanlı bir zafer olduğunu ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunu, ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 99’uncu yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. 30 Ağustos’ta elde edilen bu destansı zaferle birlikte, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri de atılmıştır.

Ağustos ayı Türk tarihi açısından anlamlı ve kıymetlidir. 26 Ağustos 1071'de Alparslan ve orduları Malazgirt zaferi ile Anadolu'nun kapılarını Türk milletine sonsuza kadar vatan olarak açarken, 30 Ağustos 1922'de Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman orduları Anadolu'daki Türklerin bu coğrafyadan atılamayacağını, Anadolu'nun ilelebet Türk yurdu olarak kalacağını tüm dünyaya göstermişlerdir.

Vatanımızın düşman işgalinden tamamen kurtuluşunu simgeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı, Milletimizin tüm imkânsızlıklarına rağmen vatanseverliği sayesinde kazanılan bir zaferdir. Her türlü yokluğa rağmen el ele, omuz omuza vatan sevgisiyle, birlik ve beraberlik içinde zorlukların üstesinden gelen Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, büyük bir zafer kazanmıştır.

Düşmana karşı 99 yıl önce nasıl mücadele ettiysek, bugün de aynı kararlılıkla mücadeleyi vermeye devam edeceğiz. Bize düşen görev, destansı 30 Ağustos Zaferi’nin ardından kurulan Cumhuriyetimize sahip çıkmak ve daha ileriye taşımaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zaferi’nin 99. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.