Başkan Acay’dan 30 Ağustos mesajı!

Darıca 30.08.2020 - 09:37, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2150+ kez okundu.
 

Başkan Acay’dan 30 Ağustos mesajı!

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay 30 Ağustos Zafer Bayramının 98.Yıl dönümü dolayısıyla mesajı yayınladı.
Mesajında, Türk Milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk Milletinin bağımsızlığını kazanmasında büyük bir önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Acay,“Türk milleti ve şanlı ordumuz, 30 Ağustos Zaferi’yle her bir karışı şehit kanlarıyla sulanmış, bin yıllık yurdumuzu bölüp ve parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabı en iyi şekilde vermişlerdir. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde 30 Ağustos 1922’de kazanılan bu zafer, Anadolu’nun ebedi Türk yurdu olmasını sağlamıştır.     Türkiye Cumhuriyeti’nin müjdeleyicisi olan 30 Ağustos Zaferi, büyük Türk Milleti’nin gücüne inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacağının da simgesi olmuştur. Aziz milletimizin ebediyen bağımsızlığını sürdürmesi için, bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü en kalbi dileklerimle tebrik ediyor, bu vatan uğrunda şahadet mertebesine yükselen aziz şehitlerimizi bu vesileyle de bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum”sözlerine yer verdi.
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay 30 Ağustos Zafer Bayramının 98.Yıl dönümü dolayısıyla mesajı yayınladı.

Mesajında, Türk Milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk Milletinin bağımsızlığını kazanmasında büyük bir önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Acay,“Türk milleti ve şanlı ordumuz, 30 Ağustos Zaferi’yle her bir karışı şehit kanlarıyla sulanmış, bin yıllık yurdumuzu bölüp ve parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabı en iyi şekilde vermişlerdir. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde 30 Ağustos 1922’de kazanılan bu zafer, Anadolu’nun ebedi Türk yurdu olmasını sağlamıştır.

 

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin müjdeleyicisi olan 30 Ağustos Zaferi, büyük Türk Milleti’nin gücüne inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacağının da simgesi olmuştur. Aziz milletimizin ebediyen bağımsızlığını sürdürmesi için, bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü en kalbi dileklerimle tebrik ediyor, bu vatan uğrunda şahadet mertebesine yükselen aziz şehitlerimizi bu vesileyle de bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum”sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.