Başaran: Bu iki partiye oy verecek değildik

Siyaset 14.02.2019 - 00:25, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2788+ kez okundu.
 

Başaran: Bu iki partiye oy verecek değildik

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Reyhan Başaran, Halkevleri'ni ziyaret etti.
Halkevleri ziyaretinde konuşan Başaran, "Önceliğimiz tek adam ittifakını geriletmek ama Büyükşehire baktığımızda bu iki partiye oy verecek değildik, aday olmamızın bir diğer nedeni de budur" dedi.    Ziyarette ilk olarak konuşan Emek Partisi (EMEP) İl Başkanı Arzu Erkan, "Parti olarak seçimlere girmemiz engellese de burada ısrarcı olacağımızı, aday göstereceğimizi ilan etmiştik" diye konuştu. Reyhan Başaran'ı açıkladıkladıklarını ve sol, sosyalist kurumların desteğinin önemli olduğunu vurgulayan Erkan, destek istedi.    'ÖNCELİĞİMİZ DEMOKRASİ GÜÇLERİNİN BİRLİĞİ' "Bizim önceliğimiz demokrasi güçlerinin birliği, yanyana gelmesiydi ama bu olmadı" diyen Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Reyhan Başaran, "Önceliğimiz tek adam ittifakını geriletmek ama Büyükşehire baktığımızda bu iki partiye oy verecek değildik, aday olmamızın bir diğer nedeni de budur" ifadelerini kullandı.    'GÖNÜL RAHATLIĞIYLA...' Bu süreçte ortaklaşmanın önemli olduğunu söyleyen Halkevleri Şube Başkanı Tolga Köse ise, "Ortak bir dil yaratmayı biz de istedik. Biz de gerici ve faşist adaylara oy vermeyeceğimizi söyledik. Ortaklaşmak bu süreçte önemli. Biz de varız demek gerçekten çok önemli, yaptığınız da bu noktada çok kıymetli. Gönül rahatlığıyla oy verebiliriz" dedi. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Reyhan Başaran, Halkevleri'ni ziyaret etti.
Halkevleri ziyaretinde konuşan Başaran, "Önceliğimiz tek adam ittifakını geriletmek ama Büyükşehire baktığımızda bu iki partiye oy verecek değildik, aday olmamızın bir diğer nedeni de budur" dedi. 
 
Ziyarette ilk olarak konuşan Emek Partisi (EMEP) İl Başkanı Arzu Erkan, "Parti olarak seçimlere girmemiz engellese de burada ısrarcı olacağımızı, aday göstereceğimizi ilan etmiştik" diye konuştu. Reyhan Başaran'ı açıkladıkladıklarını ve sol, sosyalist kurumların desteğinin önemli olduğunu vurgulayan Erkan, destek istedi. 
 
'ÖNCELİĞİMİZ DEMOKRASİ GÜÇLERİNİN BİRLİĞİ'
"Bizim önceliğimiz demokrasi güçlerinin birliği, yanyana gelmesiydi ama bu olmadı" diyen Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Reyhan Başaran, "Önceliğimiz tek adam ittifakını geriletmek ama Büyükşehire baktığımızda bu iki partiye oy verecek değildik, aday olmamızın bir diğer nedeni de budur" ifadelerini kullandı. 
 
'GÖNÜL RAHATLIĞIYLA...'
Bu süreçte ortaklaşmanın önemli olduğunu söyleyen Halkevleri Şube Başkanı Tolga Köse ise, "Ortak bir dil yaratmayı biz de istedik. Biz de gerici ve faşist adaylara oy vermeyeceğimizi söyledik. Ortaklaşmak bu süreçte önemli. Biz de varız demek gerçekten çok önemli, yaptığınız da bu noktada çok kıymetli. Gönül rahatlığıyla oy verebiliriz" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.