Bakan Dönmez duyurdu! 4. Araştırma Gemisi yola çıkıyor

Gündem 17.07.2019 - 12:25, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2293+ kez okundu.
 

Bakan Dönmez duyurdu! 4. Araştırma Gemisi yola çıkıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Oruç Reis gemisinin Akdenizʹe gideceğini açıkladı.
AKDENİZʹDEKİ SİSMİK ARAŞTIRMALARINI YAPMAK ÜZERE BÖLGEYE GÖNDERİLECEK Dönmez twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Fatih ve Yavuz Sondaj gemilerimiz ve Barbaros Hayreddin Paşa Sismik Arama gemimizle bölgede sürdürdüğümüz faaliyetlerimize şimdi dördüncü gemimizi de dahil ediyoruz. Ağustos 2017ʹden bu yana Karadeniz ve Marmaraʹda sismik araştırmalarını sürdüren MTA Oruç Reis Sismik Araştırma Gemimiz de Marmaraʹdaki çalışmalarının hemen ardından Akdenizʹdeki sismik araştırmalarını yapmak üzere bölgeye gönderilecek" dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Oruç Reis gemisinin Akdenizʹe gideceğini açıkladı.

AKDENİZʹDEKİ SİSMİK ARAŞTIRMALARINI YAPMAK ÜZERE BÖLGEYE GÖNDERİLECEK

Dönmez twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Fatih ve Yavuz Sondaj gemilerimiz ve Barbaros Hayreddin Paşa Sismik Arama gemimizle bölgede sürdürdüğümüz faaliyetlerimize şimdi dördüncü gemimizi de dahil ediyoruz. Ağustos 2017ʹden bu yana Karadeniz ve Marmaraʹda sismik araştırmalarını sürdüren MTA Oruç Reis Sismik Araştırma Gemimiz de Marmaraʹdaki çalışmalarının hemen ardından Akdenizʹdeki sismik araştırmalarını yapmak üzere bölgeye gönderilecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.