Aykan DÖNMEZ'den Su kesintine ilişkin açıklama yaptı

Çayırova 31.12.2020 - 17:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1479+ kez okundu.
 

Aykan DÖNMEZ'den Su kesintine ilişkin açıklama yaptı

YENİDEN REFAH PARTİSİ İlçe Başkanı Aykan DÖNMEZ, 48 saatlik su kesintisi ile alakalı açıklama yayınladı.
YENİDEN REFAH PARTİSİ İlçe Başkanı Aykan DÖNMEZ, 48 saatlik su kesintisi ile alakalı açıklama yayınladı.      İlçe Başkanı DÖNMEZ, Öncelikle 48 saatlik kesinti süresince gece gündüz demeden canla başla çalışıp işi zamanında bitirmek için canhıraç çalışan isu emekçilerine teşekkür etti. Bu kesinti esnasında hem hızlı tren hattının isu borularıyla çakışmasını önlemek için yapılan bypass hattının devreye alınması hem de bu kesinti esnasında halihazırda suları kesmeden halledilemeyecek tüm sıkıntıları bu kesinti esnasında halletmek için çok büyük bir efor ve emek sarfedilmiştir. Bu 48 saat içerisinde İSU emekçileri; -69 adet vana montajı -9 adet ana hat çıkış bağlantısı -2 adet giyotin vana tamiratı -3 adet debimetre değişimi -3 adet pompa montajı -5 adet çeşitli çaplarda hat körleme çalışması -10 sağlık kuruluşuna 15 tankerle toplam1500 ton içmesuyu temini -1453 metre uzunluğunda 2 metre çapında çelik boru hattının 4 ayrı noktada bağlantısı -18000 m3 kapasiteli yeni içme suyu deposunun devreye alınması   Yazması bile meşakkatli bu işleri 48 saatte yapan bu emekçi kardeşlerimize e azından bir teşekkür etmek gerekir. Tüm bu işler zamanında yapılmış fakat hattın boşaltılmasından sebep tekrar dolması için beklenen süre tesisatın hava yapması ve hattın en uzağında bulunan ÇAYIROVA ilçemize ulaşması hesap edilenden daha geç suyun gelmesine sebep olmuştur.      Tekraren özveri ile çalışan İSU emekçilerine teşekkürü borç biliriz. Bu çalışmanın zamanlamasına planlanmasına ve beyin takımına gelecek olursak;   Tüm dünyayı kasıp kavuran COVİT 19 PANDEMİ sürecini yaşamaktayız.   Bu pandemiye karşı tüm dünyanın teyit ettiği en büyük silahımız ise hijyen.   Vatandaşın maskesiz sokağa çıktığı anda cezaların yağdırıldığı bir ortamda 48 saat olarak öngörülen fakat 60 saat geçtiği halde verilemeyen su sebebi ile virüsün zirve yapacağı aşıkar belli iken bu çalışma bu zamanda mı yapılmalıydı?   Bu pandemi sürecinde 60 saati aşan su kesintisi sebebi ile kaybedilecek yaşamların hesabını bu karar vericiler verecek mi?   Bir kişinin hayatının bedeli ne kadardır? İnsan hayatına bu karar vericilerin biçtiği miktar nedir? Bunun hesabı sorulacak mı? Bu çalışma pandemi sonrası planlansaydı maddi anlamda bu erteleme ile ne kaybedecektik? Bu kayıp göze alınamayacak bir bedelmiydi? Bu soruların cevabını halkımız adına bu beyin takımına soruyorum. BİR CAN İÇİN NE KADAR BEDEL BİÇTİNİZ?
YENİDEN REFAH PARTİSİ İlçe Başkanı Aykan DÖNMEZ, 48 saatlik su kesintisi ile alakalı açıklama yayınladı.

YENİDEN REFAH PARTİSİ İlçe Başkanı Aykan DÖNMEZ, 48 saatlik su kesintisi ile alakalı açıklama yayınladı.

     İlçe Başkanı DÖNMEZ, Öncelikle 48 saatlik kesinti süresince gece gündüz demeden canla başla çalışıp işi zamanında bitirmek için canhıraç çalışan isu emekçilerine teşekkür etti.

Bu kesinti esnasında hem hızlı tren hattının isu borularıyla çakışmasını önlemek için yapılan bypass hattının devreye alınması hem de bu kesinti esnasında halihazırda suları kesmeden halledilemeyecek tüm sıkıntıları bu kesinti esnasında halletmek için çok büyük bir efor ve emek sarfedilmiştir.

Bu 48 saat içerisinde İSU emekçileri;

-69 adet vana montajı

-9 adet ana hat çıkış bağlantısı

-2 adet giyotin vana tamiratı

-3 adet debimetre değişimi

-3 adet pompa montajı

-5 adet çeşitli çaplarda hat körleme çalışması

-10 sağlık kuruluşuna 15 tankerle toplam1500 ton içmesuyu temini

-1453 metre uzunluğunda 2 metre çapında çelik boru hattının 4 ayrı noktada bağlantısı

-18000 m3 kapasiteli yeni içme suyu deposunun devreye alınması

 

Yazması bile meşakkatli bu işleri 48 saatte yapan bu emekçi kardeşlerimize e azından bir teşekkür etmek gerekir.

Tüm bu işler zamanında yapılmış fakat hattın boşaltılmasından sebep tekrar dolması için beklenen süre tesisatın hava yapması ve hattın en uzağında bulunan ÇAYIROVA ilçemize ulaşması hesap edilenden daha geç suyun gelmesine sebep olmuştur.

     Tekraren özveri ile çalışan İSU emekçilerine teşekkürü borç biliriz.

Bu çalışmanın zamanlamasına planlanmasına ve beyin takımına gelecek olursak;

  Tüm dünyayı kasıp kavuran COVİT 19 PANDEMİ sürecini yaşamaktayız.

  Bu pandemiye karşı tüm dünyanın teyit ettiği en büyük silahımız ise hijyen.

  Vatandaşın maskesiz sokağa çıktığı anda cezaların yağdırıldığı bir ortamda 48 saat olarak öngörülen fakat 60 saat geçtiği halde verilemeyen su sebebi ile virüsün zirve yapacağı aşıkar belli iken bu çalışma bu zamanda mı yapılmalıydı?

 

Bu pandemi sürecinde 60 saati aşan su kesintisi sebebi ile kaybedilecek yaşamların hesabını bu karar vericiler verecek mi?

 

Bir kişinin hayatının bedeli ne kadardır?

İnsan hayatına bu karar vericilerin biçtiği miktar nedir?

Bunun hesabı sorulacak mı?

Bu çalışma pandemi sonrası planlansaydı maddi anlamda bu erteleme ile ne kaybedecektik?

Bu kayıp göze alınamayacak bir bedelmiydi?

Bu soruların cevabını halkımız adına bu beyin takımına soruyorum.

BİR CAN İÇİN NE KADAR BEDEL BİÇTİNİZ?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.