Aydın Ünlü'den Hamza Şayir'e destek geldi!

Gündem 08.05.2020 - 18:22, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3205+ kez okundu.
 

Aydın Ünlü'den Hamza Şayir'e destek geldi!

Aydın Ünlü'den Hamza Şayir'e destek geldi!   Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’den Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e destek geldi. Ünlü Başkan Şayir’in geçtiğimiz günlerde İlçenin tamamına ramazan erzak kolisi ve patates, soğan desteğini katıldığı bir canlı yayın programında örnek gösterdi. Aydın Ünlü yaptığı açıklamada,”Türkiye Cumhuriyet Devlet güçlü bir devletir. Bugün adam başı  bin TL, çalışmayanlara bin 500 TL destek veren hükümetimiz var. Bakın örneğin Dilovası Belediye Başkanı  Hamza Şayir zengin fakir ayırmadan her vatandaşa erzak ile patates, soğan desteği verdi. Bu yapılan çalışma bir mesajdır.24 Haziran’da CHP zihniyeti soğan ve patates üzerinden vurdu. Liderimiz Devlet Bahçeli o süreçte demişti soğan ve patates bulur yeriz. Devletimiz olmazsa ne yapacağız diye.Bugün Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ilçenin tamamına soğan ile patates yardımı yaptı. Doya doya yiyin diyor. Adamın kapısında lüks aracı olsa da yardımlar yapılıyor. Vatandaş rahat olsun. Devletine güvensin” dedi. Haber: Zeynel Oğuz

Aydın Ünlü'den Hamza Şayir'e destek geldi!

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’den Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e destek geldi. Ünlü Başkan Şayir’in geçtiğimiz günlerde İlçenin tamamına ramazan erzak kolisi ve patates, soğan desteğini katıldığı bir canlı yayın programında örnek gösterdi.

Aydın Ünlü yaptığı açıklamada,”Türkiye Cumhuriyet Devlet güçlü bir devletir. Bugün adam başı  bin TL, çalışmayanlara bin 500 TL destek veren hükümetimiz var. Bakın örneğin Dilovası Belediye Başkanı  Hamza Şayir zengin fakir ayırmadan her vatandaşa erzak ile patates, soğan desteği verdi. Bu yapılan çalışma bir mesajdır.24 Haziran’da CHP zihniyeti soğan ve patates üzerinden vurdu. Liderimiz Devlet Bahçeli o süreçte demişti soğan ve patates bulur yeriz. Devletimiz olmazsa ne yapacağız diye.Bugün Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ilçenin tamamına soğan ile patates yardımı yaptı. Doya doya yiyin diyor. Adamın kapısında lüks aracı olsa da yardımlar yapılıyor. Vatandaş rahat olsun. Devletine güvensin” dedi.

Haber: Zeynel Oğuz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.