Av.Ufuk Acay Kimdir Darıca Ufuk Acay haberleri ufuk Acay Son Dakika

Siyaset 03.01.2021 - 16:53, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2924+ kez okundu.
 

Av.Ufuk Acay Kimdir Darıca Ufuk Acay haberleri ufuk Acay Son Dakika

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay Yerel seçimlerde CHP'nin Darıca Belediye Başkan adayı olan Yakup Törk, gündemde kalma arzusu ile Sözcü Gazetesini eleştirdi.
 Ufuk Acay yaptığı açıklamada:   Yerel seçimlerde CHP'nin Darıca Belediye Başkan adayı olan Yakup Törk, gündemde kalma arzusu ile Sözcü Gazetesini eleştirdi.   Ayasofya'nın açılışını '2020'nin felaketleri' ve 'hatırlamak istemediğimiz' olaylar arasında gösteren Sözcü Gazetesini 'iktidar yanlısı' olarak lanse eden CHP'li Törk'e en sert tepki AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay'dan geldi.   AKIL TUTULMASIDIR    AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay yaptığı açıklamada, "Kutsal değerlerimize yönelik sürekli saldırı hâlinde olan ve nefretini dışa vuran haberlerle gündeme gelen bir medya kuruluşu 'iktidar yanlısı' olarak göstermek bir akıl tutulmasıdır" diyerek CHP'li Törk'ü eleştirdi.   GÜNDEMDE KALMA ARZUSU   Yakup Törk'ün sürekli yersiz açıklamalar yaparak gündemde kalma arzusu içinde olduğunu belirten AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, "Sürekli yersiz açıklamalar yaparak gündemde kalmak ancak bu zat ve buna benzer zihniyete sahip olanların anlayışı bu olsa gerek" ifadelerini kullandı.
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay Yerel seçimlerde CHP'nin Darıca Belediye Başkan adayı olan Yakup Törk, gündemde kalma arzusu ile Sözcü Gazetesini eleştirdi.

 Ufuk Acay yaptığı açıklamada:

 

Yerel seçimlerde CHP'nin Darıca Belediye Başkan adayı olan Yakup Törk, gündemde kalma arzusu ile Sözcü Gazetesini eleştirdi.

 

Ayasofya'nın açılışını '2020'nin felaketleri' ve 'hatırlamak istemediğimiz' olaylar arasında gösteren Sözcü Gazetesini 'iktidar yanlısı' olarak lanse eden CHP'li Törk'e en sert tepki AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay'dan geldi.

 

AKIL TUTULMASIDIR 

 

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay yaptığı açıklamada, "Kutsal değerlerimize yönelik sürekli saldırı hâlinde olan ve nefretini dışa vuran haberlerle gündeme gelen bir medya kuruluşu 'iktidar yanlısı' olarak göstermek bir akıl tutulmasıdır" diyerek CHP'li Törk'ü eleştirdi.

 

GÜNDEMDE KALMA ARZUSU

 

Yakup Törk'ün sürekli yersiz açıklamalar yaparak gündemde kalma arzusu içinde olduğunu belirten AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, "Sürekli yersiz açıklamalar yaparak gündemde kalmak ancak bu zat ve buna benzer zihniyete sahip olanların anlayışı bu olsa gerek" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.