ATV'de Esra Erol'un programına çıkan 19 yaşındaki Burcu Çerşil

3.Sayfa 06.11.2018 - 18:03, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2396+ kez okundu.
 

ATV'de Esra Erol'un programına çıkan 19 yaşındaki Burcu Çerşil

Dayısı, öz babası çıktı! İki kız kardeşine tecavüz edip...
ATV'de Esra Erol'un programına çıkan 19 yaşındaki Burcu Çerşil, öz dayısının annesine gençken tecavüz ettiğini ve aslında onun kızı olduğunu anlattı. Genç kızın anlattıkları karşısında stüdyodakilerin ağzı açık kaldı 19 yaşındaki Burcu Çerşil, Esra Erol'a derdini anlatmaya çıktı, Genç kızın sözleri karşısında Esra Erol bile şaşkına döndü. Çerşil, yıllarca babası bildiği adamla kan bağı olmadığını öğrendiğini dahası öz babasının dayısı olduğunu öne sürdü. Kızın anlattığına göre; Olay ağabeyin 2 kız kardeşine tecavüz etmesiyle başladı. Kardeşlerden biri şikayetçi oldu diğeri ise hamile kalmasına rağmen şikayetçi olmadı Burcu'yu doğurdu dahası gerçeği yıllarca sakladı. Burcu Çerşil'in program esnasındaki anlattıkları şöyle; 11 yaşında üvey çocuk olduğumu öğrendim. Babamın Recep olmadığını öğrendim. Ben yine de onu kabullendim çünkü bana bir baba şefkati gösterdi. Kendim bildim bileli bana babalık yaptı. Yemedi yedirdi. Annem onun değerini bilemedi. 18 yaşında babam (üvey baba Recep Zılnalbant) beni aradı . Ben de yeni öğrendim senin baban dayın dedi. Benim annemler 5 kız kardeş. Babalarının bir annelerinin ayrı olduğu bir de abileri var. Evdeki geçimsizlik yüzünden teyzem ve annem abilerinin yanına gitmişler. Ne olmuşsa orada olmuş. Üvey abileri ikisine de tecavüz etmiş.   Bizzat bana kendi annesi Ayşe Çerçil söyledi. Burcu'yu ben 15 yaşına kadar büyüttüm kendi çocuklarımdan ayırmadım. Ben Burcu 1 yaşındayken evlendim çocuğu da kabul edip nüfusuma aldım. Belli bir zaman sonra gerçeği söyledi.
Dayısı, öz babası çıktı! İki kız kardeşine tecavüz edip...

ATV'de Esra Erol'un programına çıkan 19 yaşındaki Burcu Çerşil, öz dayısının annesine gençken tecavüz ettiğini ve aslında onun kızı olduğunu anlattı. Genç kızın anlattıkları karşısında stüdyodakilerin ağzı açık kaldı

19 yaşındaki Burcu Çerşil, Esra Erol'a derdini anlatmaya çıktı, Genç kızın sözleri karşısında Esra Erol bile şaşkına döndü. Çerşil, yıllarca babası bildiği adamla kan bağı olmadığını öğrendiğini dahası öz babasının dayısı olduğunu öne sürdü.

Kızın anlattığına göre; Olay ağabeyin 2 kız kardeşine tecavüz etmesiyle başladı. Kardeşlerden biri şikayetçi oldu diğeri ise hamile kalmasına rağmen şikayetçi olmadı Burcu'yu doğurdu dahası gerçeği yıllarca sakladı. Burcu Çerşil'in program esnasındaki anlattıkları şöyle;

11 yaşında üvey çocuk olduğumu öğrendim. Babamın Recep olmadığını öğrendim. Ben yine de onu kabullendim çünkü bana bir baba şefkati gösterdi. Kendim bildim bileli bana babalık yaptı. Yemedi yedirdi. Annem onun değerini bilemedi.

18 yaşında babam (üvey baba Recep Zılnalbant) beni aradı . Ben de yeni öğrendim senin baban dayın dedi.

Benim annemler 5 kız kardeş. Babalarının bir annelerinin ayrı olduğu bir de abileri var. Evdeki geçimsizlik yüzünden teyzem ve annem abilerinin yanına gitmişler. Ne olmuşsa orada olmuş. Üvey abileri ikisine de tecavüz etmiş.

 

Bizzat bana kendi annesi Ayşe Çerçil söyledi. Burcu'yu ben 15 yaşına kadar büyüttüm kendi çocuklarımdan ayırmadım. Ben Burcu 1 yaşındayken evlendim çocuğu da kabul edip nüfusuma aldım. Belli bir zaman sonra gerçeği söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.