Aslını Aratmayan Vekil!

Yaşam 10.12.2019 - 00:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2624+ kez okundu.
 

Aslını Aratmayan Vekil!

Aslını Aratmayan Vekil!
Genellikle belediye başkanları makamdan ayrıldıklarında yerine profili düşük birine vekâlet verir. Hatta giderken de işleyiş ve yönetim anlayışında bir değişikliğe gidilmesini istemez. Önemli kararların imzası için de kendinin beklenilmesini ister. Geçmişte bu hep böyle oldu. Tahir Büyükakın seçilince, Başkan vekilliğini Gebze Belediye Meclis Üyesi Yaşan Çakmak’a verdi. Zaman zamanda vekaleti Çakmak’a bırakıyor. Büyükakın’ın olmadığı günlerde belediyede gözlem yaptık. Çakmak, boşluğu tam dolduruyor. Büyükakın’ın gözü arkada kalmıyor.. Vekil Çakmak; -Koordineyi iyi sağlıyor -Daire başkanlarını iyi motive ediyor -Ve özellikle batı yakasından gelen talepleri çok iyi takip ediyor -Batı yakasının milletvekili Cemil Yaman’ın işini de kolaylaştırıyor. Büyükakın, vekil seçimi ile tam isabet dedirten bir tercih yapmış. Çakmak’ın profili yüksek. Çakmak’ın iş takibi istikrarlı Çakmak’ın yönetim biçimi anlayışı sağlıklı. Ve en önemlisi iradesini kullanarak risk alıyor.     Yazı :Nurettin Kolaylı
Aslını Aratmayan Vekil!

Genellikle belediye başkanları makamdan ayrıldıklarında yerine profili düşük birine vekâlet verir. Hatta giderken de işleyiş ve yönetim anlayışında bir değişikliğe gidilmesini istemez. Önemli kararların imzası için de kendinin beklenilmesini ister. Geçmişte bu hep böyle oldu. Tahir Büyükakın seçilince, Başkan vekilliğini Gebze Belediye Meclis Üyesi Yaşan Çakmak’a verdi. Zaman zamanda vekaleti Çakmak’a bırakıyor. Büyükakın’ın olmadığı günlerde belediyede gözlem yaptık. Çakmak, boşluğu tam dolduruyor. Büyükakın’ın gözü arkada kalmıyor.. Vekil Çakmak; -Koordineyi iyi sağlıyor -Daire başkanlarını iyi motive ediyor -Ve özellikle batı yakasından gelen talepleri çok iyi takip ediyor -Batı yakasının milletvekili Cemil Yaman’ın işini de kolaylaştırıyor. Büyükakın, vekil seçimi ile tam isabet dedirten bir tercih yapmış. Çakmak’ın profili yüksek. Çakmak’ın iş takibi istikrarlı Çakmak’ın yönetim biçimi anlayışı sağlıklı. Ve en önemlisi iradesini kullanarak risk alıyor.

 

 

Yazı :Nurettin Kolaylı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.