Asiye Gül Muhtar adayı - asiye gül haberleri-iyilik kervani haberleri

Gündem 12.02.2019 - 19:50, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2768+ kez okundu.
 

Asiye Gül Muhtar adayı - asiye gül haberleri-iyilik kervani haberleri

Kamoyunun yakından tanıdığı İyilik Kervanı Gurubunun kurucu başkanı Asiye Gül, 30 yılı aşkındır yaşadığı Gebze Mimarsinan Mahallesinden Muhtar aylığını açıkladı
GEBZENİNSESİ.COM/ ÖZEL HABER:  Kamoyunun yakından tanıdığı İyilik Kervanı Gurubunun kurucu başkanı Asiye Gül, 30 yılı aşkındır yaşadığı Gebze Mimarsinan Mahallesinden Muhtar aylığını açıkladı Özellikle Gebze’de hatrı sayılır saygınlık kazanan bir çok kesimden taktir gören, yaptığı iyiliklerle adından söz ettiren yaklaşık 3 bin gönüllü yol arkadaşları ile birlikte bölgede sıkmadıkları uzatmadıkları el kalmayan gerek sosyal gerekse maddi manevi alanda yardımlarla adından söz ettiren Asiye Gül Gazetemize yaptığı açıklamada; Ben Asiye Gül olarak bu güne kadar yaptığım her işi manfatsiz ve çıkarsız olarak ben ve bana yardımcı olan iyilik meleklerim ile birkikte yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Başta Ailem ve çevrem olmak üzere uzun bir düşünme sürecinden sonra öncelikle Mahallem Olan Mimarsinan mahallesi için neler yapabilirim mahallemi nasıl daha ileriye taşyabilirim,sosyal ve kültürel olarak neler yapabilirim düşünceleri ile Muhtar olmaya Karar verdik. Biz bu yola çıktık teveccüh halkımızın, tercih halkımızın önce ALLAH sonra onlar ne derse o olacak! Son olarak söyleyeceklerim bana bu yolda yoldaşlık eden, destek veren kim varsa hepsine tek tek teşekkür ederim. İnşallah yakın zamanda bazı projelerimi de sizlerin aracılığı ile hem mahallemize hemde, kamuoyuna paylaşacağım.   ASİYE GÜL KİMDİR? Değerli Mimar Sinan Mahallesi Sakinleri, Tokat Reşadiye doğumluyum. 32 yıllık evli 4 çocuk annesiyim. 35 senedir Mimar Sinan Mahallemizde ikamet etmekteyim. Uzun yıllar bölgemizde esnaflık yaptım. Bununla birlikte kentimizde hayata geçen bir çok Sosyal Sorumluluk Projeleri ve STK çalışmalarında yer aldım. Aynı zamanda mahalle halkımıza ve bölgemiz insanına hizmet veren İYİLİK KERVANI isimli sosyal sorumluluk projesinin kurucusu ve başkanıyım. Biliyorum ki Mimarsinan  Mahallesi sakinleri olarak sizler; şeffaf, sözüne sadık, vatandaşın hakkını yemeyen yedirmeyen, daima Haktan ve halkından yana tavır koyan, her zaman ve her ortamda kendisinden hesap sorulmasını isteyebilecek, cesur, geçmişi temiz, yetenekli, girişimci ve işinin ehli bir Muhtar istiyorsunuz Bütün bunları bilerek kabul eden bir mahalleliniz olarak bu önemli göreve talibim. Siz kıymetli mahalle sakinlerimizin oyları ile muhtar seçilmemiz halinde mahallemize ve sizlere layık olmaya, var gücümle çalışacağıma söz veriyorum. 35 yıldır Mimar Sinan Mahallesi'nde yaşayan ve bu bölgenin sorunları bizzat yaşayarak gören bir mahalleli olarak, sorunlarımızı çözmek için fikirlerinize ve oylarınıza talibim. Saygılar.
Kamoyunun yakından tanıdığı İyilik Kervanı Gurubunun kurucu başkanı Asiye Gül, 30 yılı aşkındır yaşadığı Gebze Mimarsinan Mahallesinden Muhtar aylığını açıkladı

GEBZENİNSESİ.COM/ ÖZEL HABER:  Kamoyunun yakından tanıdığı İyilik Kervanı Gurubunun kurucu başkanı Asiye Gül, 30 yılı aşkındır yaşadığı Gebze Mimarsinan Mahallesinden Muhtar aylığını açıkladı

Özellikle Gebze’de hatrı sayılır saygınlık kazanan bir çok kesimden taktir gören, yaptığı iyiliklerle adından söz ettiren yaklaşık 3 bin gönüllü yol arkadaşları ile birlikte bölgede sıkmadıkları uzatmadıkları el kalmayan gerek sosyal gerekse maddi manevi alanda yardımlarla adından söz ettiren Asiye Gül Gazetemize yaptığı açıklamada;

Ben Asiye Gül olarak bu güne kadar yaptığım her işi manfatsiz ve çıkarsız olarak ben ve bana yardımcı olan iyilik meleklerim ile birkikte yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.

Başta Ailem ve çevrem olmak üzere uzun bir düşünme sürecinden sonra öncelikle Mahallem Olan Mimarsinan mahallesi için neler yapabilirim mahallemi nasıl daha ileriye taşyabilirim,sosyal ve kültürel olarak neler yapabilirim düşünceleri ile Muhtar olmaya Karar verdik.

Biz bu yola çıktık teveccüh halkımızın, tercih halkımızın önce ALLAH sonra onlar ne derse o olacak!

Son olarak söyleyeceklerim bana bu yolda yoldaşlık eden, destek veren kim varsa hepsine tek tek teşekkür ederim.

İnşallah yakın zamanda bazı projelerimi de sizlerin aracılığı ile hem mahallemize hemde, kamuoyuna paylaşacağım.

 

ASİYE GÜL KİMDİR?

Değerli Mimar Sinan Mahallesi Sakinleri, Tokat Reşadiye doğumluyum.

32 yıllık evli 4 çocuk annesiyim. 35 senedir Mimar Sinan Mahallemizde ikamet etmekteyim. Uzun yıllar bölgemizde esnaflık yaptım. Bununla birlikte kentimizde hayata geçen bir çok Sosyal Sorumluluk Projeleri ve STK çalışmalarında yer aldım. Aynı zamanda mahalle halkımıza ve bölgemiz insanına hizmet veren İYİLİK KERVANI isimli sosyal sorumluluk projesinin kurucusu ve başkanıyım. Biliyorum ki Mimarsinan  Mahallesi sakinleri olarak sizler; şeffaf, sözüne sadık, vatandaşın hakkını yemeyen yedirmeyen, daima Haktan ve halkından yana tavır koyan, her zaman ve her ortamda kendisinden hesap sorulmasını isteyebilecek, cesur, geçmişi temiz, yetenekli, girişimci ve işinin ehli bir Muhtar istiyorsunuz Bütün bunları bilerek kabul eden bir mahalleliniz olarak bu önemli göreve talibim.

Siz kıymetli mahalle sakinlerimizin oyları ile muhtar seçilmemiz halinde mahallemize ve sizlere layık olmaya, var gücümle çalışacağıma söz veriyorum. 35 yıldır Mimar Sinan Mahallesi'nde yaşayan ve bu bölgenin sorunları bizzat yaşayarak gören bir mahalleli olarak, sorunlarımızı çözmek için fikirlerinize ve oylarınıza talibim. Saygılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.