ASİYE GÜL AMELİYAT OLDU

Sağlık 13.09.2020 - 11:37, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2163+ kez okundu.
 

ASİYE GÜL AMELİYAT OLDU

GEÇMİŞ OLSUN İYİLİK MELEĞİ ASİYE GÜL
Gebze kamoyunun yakından tanıdığı İYİLİK KERVANI Kurcu başkanı Asiye Gül dün Gebze MERKEZ PRİME Hastanesinde bir operasyon geçirdi. Ortapedi Dr. Hakan Dülger tararından başarılıyla gerçekleştirilen ameliyat sonrası servise alınan Asiye Gül'e geçmiş olsun dileklerimizi buradan iletirken tez zamanda sağlığına kavuşması ve yeniden iyilklerine devam etmesi en büyük temennimizdir. GEBZE'NİN SESİ GAZETESİ 
GEÇMİŞ OLSUN İYİLİK MELEĞİ ASİYE GÜL

Gebze kamoyunun yakından tanıdığı İYİLİK KERVANI Kurcu başkanı Asiye Gül dün Gebze MERKEZ PRİME Hastanesinde bir operasyon geçirdi.

Ortapedi Dr. Hakan Dülger tararından başarılıyla gerçekleştirilen ameliyat sonrası servise alınan Asiye Gül'e geçmiş olsun dileklerimizi buradan iletirken tez zamanda sağlığına kavuşması ve yeniden iyilklerine devam etmesi en büyük temennimizdir.

GEBZE'NİN SESİ GAZETESİ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.