Asgari ucret ne kadar oldu,2021 Asgari ücret vergi kesintileri ne kadar

Ekonomi 17.12.2020 - 11:27, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1491+ kez okundu.
 

Asgari ucret ne kadar oldu,2021 Asgari ücret vergi kesintileri ne kadar

Taksim/Odakulede Kitlesel Eylem Yaptık. Asgari Ücret Sefalet Ücreti Olmasın, 4,500 Net Olsun!
       Sendikamız 2021 yılı için belirlenmekte olan, sefalet ücretinde başka bir sonuç doğurmayacak Asgari Ücret görüşmelerini, daha doğrusu ortaoyununu proteste etmek için Taksim Odakule önünde bir eylem gerçekleştirdi. Eyleme Sendikamız yöneticileri ve sendikamız üyesi toplam 150’ye yakın, Tüvtürk, Demtrans, Mc Paketleme, İstanbul ve Kocaeli Nakliyat Ambarları İşçileriyle birlikte Uzel Makina, Real Market, Uyum/Makro Direnişçileri katıldı. Basın açıklamamıza, Umut-Sen Koordinatörü Başaran Aksu ve Bağımsız Maden İş Sendikası’ndan temsilciler de katıldı.   ASGARİ ÜCRET SEFALET ÜCRETİ OLMASIN, 4,500 NET OLSUN!   Asgari Ücret Protesto eylemimiz sloganlarla başladı. Genel Başkanımız konuşmasında, yapılan görüşmelerin sonucunda kaçınılmazca işverenlerin çıkarlarının korunacağını, işçilerin de sefalet ücretine mahkum edilip daha da yoksullaşacağını belirtti. Küçükosmanoğlu; Asgari ücret belirlenirken bir tarafta işveren örgütleri, işveren örgütlerinin temsilcileri, TİSK’i, TÜSİAD’ı, TOBB varken diğer bir taraftan da onlarla iş birliği içerisinde olan AKP iktidarı ve onlarla işbirliği içerisinde olan, işçilere her koşulda ihanet eden Sarı Sendikacıların olduğunu söyledi. Bu nedenle verdiğimiz mücadelenin sadece işverenlere karşı değil sarı sendikacılığa karşı da olduğunu dile getirdi. Küçükosmanoğlu sözlerini verdikleri mücadelenin hayatın her alanında, sadece Aralık ayında Asgari Ücretin belirlendiği günlerde değil, 365 gün grev alanlarında direnişlerde devam edeceğini vurguladı.       Genel Başkanımızın konuşmasının ardından Asgari ücretle ilgili olarak hazırlanan basın bildirimizi sendikamız üyesi aynı zamanda Real Market Direnişçisisi işçi arkadaşımız Kader İpek Altunbulak okudu. Gebze Şubesi olarakta katıldığımız eylem bildirimizin okunmasının ardından sloganlarla son buldu. 15.12.2020 Asgari Ücret Sefalet Ücreti Olmasın, 4,500 TL Net Olsun! Vergide Adalet İstiyoruz! Servetin ve Gelirin Paylaşımında Adalet İstiyoruz! Yaşasın İşçilerin Birliği! İşçiyiz Haklıyız Kazanacağız! Yaşasın DİSK Yaşasın Nakliyat-İş!                                                              DİSK/Nakliyat-İş Genel Sekreteri ve                                                                 Gebze Şube Başkanı                                                                      Erdal KOPAL
Taksim/Odakulede Kitlesel Eylem Yaptık. Asgari Ücret Sefalet Ücreti Olmasın, 4,500 Net Olsun!

       Sendikamız 2021 yılı için belirlenmekte olan, sefalet ücretinde başka bir sonuç doğurmayacak Asgari Ücret görüşmelerini, daha doğrusu ortaoyununu proteste etmek için Taksim Odakule önünde bir eylem gerçekleştirdi.

Eyleme Sendikamız yöneticileri ve sendikamız üyesi toplam 150’ye yakın, Tüvtürk, Demtrans, Mc Paketleme, İstanbul ve Kocaeli Nakliyat Ambarları İşçileriyle birlikte Uzel Makina, Real Market, Uyum/Makro Direnişçileri katıldı. Basın açıklamamıza, Umut-Sen Koordinatörü Başaran Aksu ve Bağımsız Maden İş Sendikası’ndan temsilciler de katıldı.

 

ASGARİ ÜCRET SEFALET ÜCRETİ OLMASIN, 4,500 NET OLSUN!

 

Asgari Ücret Protesto eylemimiz sloganlarla başladı. Genel Başkanımız konuşmasında, yapılan görüşmelerin sonucunda kaçınılmazca işverenlerin çıkarlarının korunacağını, işçilerin de sefalet ücretine mahkum edilip daha da yoksullaşacağını belirtti.

Küçükosmanoğlu; Asgari ücret belirlenirken bir tarafta işveren örgütleri, işveren örgütlerinin temsilcileri, TİSK’i, TÜSİAD’ı, TOBB varken diğer bir taraftan da onlarla iş birliği içerisinde olan AKP iktidarı ve onlarla işbirliği içerisinde olan, işçilere her koşulda ihanet eden Sarı Sendikacıların olduğunu söyledi.

Bu nedenle verdiğimiz mücadelenin sadece işverenlere karşı değil sarı sendikacılığa karşı da olduğunu dile getirdi. Küçükosmanoğlu sözlerini verdikleri mücadelenin hayatın her alanında, sadece Aralık ayında Asgari Ücretin belirlendiği günlerde değil, 365 gün grev alanlarında direnişlerde devam edeceğini vurguladı.

      Genel Başkanımızın konuşmasının ardından Asgari ücretle ilgili olarak hazırlanan basın bildirimizi sendikamız üyesi aynı zamanda Real Market Direnişçisisi işçi arkadaşımız Kader İpek Altunbulak okudu.

Gebze Şubesi olarakta katıldığımız eylem bildirimizin okunmasının ardından sloganlarla son buldu. 15.12.2020

  • Asgari Ücret Sefalet Ücreti Olmasın, 4,500 TL Net Olsun!
  • Vergide Adalet İstiyoruz!
  • Servetin ve Gelirin Paylaşımında Adalet İstiyoruz!
  • Yaşasın İşçilerin Birliği!
  • İşçiyiz Haklıyız Kazanacağız!
  • Yaşasın DİSK Yaşasın Nakliyat-İş!

                                                             DİSK/Nakliyat-İş Genel Sekreteri ve

                                                                Gebze Şube Başkanı

                                                                     Erdal KOPAL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.