Artık Otobüslerde Hostes Olmayacak

Gündem 27.12.2019 - 12:31, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2262+ kez okundu.
 

Artık Otobüslerde Hostes Olmayacak

Flixmobility'nin Kamil Koç'u almasının ardından başlayan hostessiz yolculuk diğer markalara da yayıldı.
Şehirler arası yolcu taşıyan otobüs firmaları maliyet nedeniyle yeni yöntemlere başvuruyor.   Yaz aylarında Almanya merkezli Flixmobility'e satılan Kamil Koç'ta başlayan muavinsiz yolculuğa diğer markalar da adım atıyor.   ESKİYE DÖNÜŞ   Otobüs firmaları artan maliyetler nedeniyle ardı ardına yolculuklarda ikram servisini kaldırıyor. Buna bağlı olarak host ve hostesler de otobüslerde görev almayacak.   Daha az yolcu taşınan 2+1 koltuk düzeninden de vazgeçmeye başlayan firmalar 2+2 koltuk düzeninde tek seferde 54 yolcu taşımaya başladı.   Firmaların gelecek planında ise koltuk sayısı kadar numarasız bilet satma uygulaması yer alıyor.
Flixmobility'nin Kamil Koç'u almasının ardından başlayan hostessiz yolculuk diğer markalara da yayıldı.

Şehirler arası yolcu taşıyan otobüs firmaları maliyet nedeniyle yeni yöntemlere başvuruyor.

 

Yaz aylarında Almanya merkezli Flixmobility'e satılan Kamil Koç'ta başlayan muavinsiz yolculuğa diğer markalar da adım atıyor.

 

ESKİYE DÖNÜŞ

 

Otobüs firmaları artan maliyetler nedeniyle ardı ardına yolculuklarda ikram servisini kaldırıyor. Buna bağlı olarak host ve hostesler de otobüslerde görev almayacak.

 

Daha az yolcu taşınan 2+1 koltuk düzeninden de vazgeçmeye başlayan firmalar 2+2 koltuk düzeninde tek seferde 54 yolcu taşımaya başladı.

 

Firmaların gelecek planında ise koltuk sayısı kadar numarasız bilet satma uygulaması yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.