Araştırmacı yazar Müge Uçar

Eğitim 20.11.2018 - 18:20, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1617+ kez okundu.
 

Araştırmacı yazar Müge Uçar

Araştırmacı yazar Müge Uçar’dan, binlerce kadını buluşturan Panel.
Kocaeli’ye Kadın Eli Değecek. Kadının Sesi Kocaeli Panellerinin, 4. Oturumunu Zirvedeki Kadınların Hikâyeleri Kartepe’de yapılacak. Panelin açılış konuşması Ak Parti Kocaeli Millet Vekili ve MKYK üyesi Av. Emine Macit Zeybek tarafından gerçekleştirilecek. Kartepe’de Düzenlenecek panele Ak Parti Kocaeli Millet Vekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Üniversitesi Eski Rektörü Sezer Şener Komşuoğlu, Kocaeli Büyükşehir Şehir Belediye Başkan Danışmanı ve Tema Vakfı Kocaeli Temsilcisi Nermin Tol, girişimci kadınlar Çiçek Esra Bulut ve Türkiye mantardan cips ile yaptığı projede Türkiye üçüncüsü olan Aynur Ormancı Panelist olarak yer alacak. Kocaeli’ye Kadın Eli Değecek. Kadının Sesi Kocaeli Panelleri 4,sü 23 Kasım 2018 Cuma günü  Saat 14:30 Hasan Yılmaz Kültür merkezinde yapılacak..
Araştırmacı yazar Müge Uçar’dan, binlerce kadını buluşturan Panel.

Kocaeli’ye Kadın Eli Değecek. Kadının Sesi Kocaeli Panellerinin, 4. Oturumunu Zirvedeki Kadınların Hikâyeleri Kartepe’de yapılacak.

Panelin açılış konuşması Ak Parti Kocaeli Millet Vekili ve MKYK üyesi Av. Emine Macit Zeybek tarafından gerçekleştirilecek.

Kartepe’de Düzenlenecek panele Ak Parti Kocaeli Millet Vekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Üniversitesi Eski Rektörü Sezer Şener Komşuoğlu, Kocaeli Büyükşehir Şehir Belediye Başkan Danışmanı ve Tema Vakfı Kocaeli Temsilcisi Nermin Tol, girişimci kadınlar Çiçek Esra Bulut ve Türkiye mantardan cips ile yaptığı projede Türkiye üçüncüsü olan Aynur Ormancı Panelist olarak yer alacak.

Kocaeli’ye Kadın Eli Değecek. Kadının Sesi Kocaeli Panelleri 4,sü 23 Kasım 2018 Cuma günü  Saat 14:30 Hasan Yılmaz Kültür merkezinde yapılacak..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.