Anlaşma Sonrası Dolar Düşüşte

Ekonomi 18.10.2019 - 10:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1592+ kez okundu.
 

Anlaşma Sonrası Dolar Düşüşte

Türkiye'nin ABD ile Barış Pınarı Harekatı'nda anlaşma sağlamasının ardından dolar 5.76'e düşerken, euro 6.41 seviyelerini gördü.
Suriye'deki Barış Pınar Harekatı için Türkiye'ye ziyarete gelen ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ile YPG'nin geri çekilmesi konusunda anlaşmaya varıldı. Terör örgütü YPG, 120 saat içerisinde 32 kilometre çekilecek. Öte yandan ABD Başkanı Donald Trump, attığı tweet'le Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, milyonlarca insanın hayatını kurtardığını söyleyerek pozitif gelişmenin mesajını vermişti. DOLAR VE EURO DÜŞTÜ Türkiye ile ABD'nin Suriye'nin kuzeydoğusundaki operasyon için anlaşmaya varmasının ardından en çok ekonomi etkilendi. Düşüşe geçen dolar/TL, 5.76'dan işlem görüyor. Euro/TL ise 6.41 seviyelerinde yer alıyor.
Türkiye'nin ABD ile Barış Pınarı Harekatı'nda anlaşma sağlamasının ardından dolar 5.76'e düşerken, euro 6.41 seviyelerini gördü.

Suriye'deki Barış Pınar Harekatı için Türkiye'ye ziyarete gelen ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ile YPG'nin geri çekilmesi konusunda anlaşmaya varıldı.

Terör örgütü YPG, 120 saat içerisinde 32 kilometre çekilecek.

Öte yandan ABD Başkanı Donald Trump, attığı tweet'le Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, milyonlarca insanın hayatını kurtardığını söyleyerek pozitif gelişmenin mesajını vermişti.

DOLAR VE EURO DÜŞTÜ

Türkiye ile ABD'nin Suriye'nin kuzeydoğusundaki operasyon için anlaşmaya varmasının ardından en çok ekonomi etkilendi. Düşüşe geçen dolar/TL, 5.76'dan işlem görüyor. Euro/TL ise 6.41 seviyelerinde yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.