Anadolu Sarayi Davet ve Balo Salonu Gebze

Ekonomi 02.01.2019 - 23:30, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3882+ kez okundu.
 

Anadolu Sarayi Davet ve Balo Salonu Gebze

Gebze’nin yeni gözde mekanı Anadolu Sarayı davet ve balo salonları Cuma günü resmen hizmete açılacak. Yönetim Kurulu Başkanı Fariz Akdeniz, açıldıktan bugüne çok büyük ilgi gördük ve çok olumlu tepkiler aldık. Biz farklı bir kulvardayız ve çıtayı daha da yükselteceğiz” dedi.
Gebze’nin yeni markası olan Anadolu Sarayı Balo salonları Yeni Bağdat Caddesi İSU Şantiyesi yanında Cuma günü saat 14.00’te hizmete girecek.  Zarif detaylarla süslenmiş şık bir ortamda hafızanızdan silinmeyecek düğün, davet ve kurumsal etkinlikleriniz için 750 ve 1000 kişilik iki salonu ile Anadolu Sarayı, bay ve bayanlar için ayrı davet salonları ve mescit, çocuk oyun ve bebek bakım odası, açık, kapalı otopark ve açık teras kafeleriyle hayal ettiğiniz organizasyonlara bölge halkına hizmet verecek. Salon Diamond ve Salon Royal ile sizlere farklı mimari konsept seçeneği sunan Anadolu Sarayı’nda anı defterinden ziyaretçilerinize ücretsiz olarak sunulan fotoğraflara, ücretsiz çay ikramından size özel hazırlanan salon sistemine kadar geniş ve kaliteli bir hizmet ağı ile Anadolu Sarayı Gebze ve genel itibariyle Kocaeli Bölgesi’nde benzersiz biz hizmet anlayışı sunuyor.  Anadolu Sarayı aynı zamanda tüm kurumsal organizasyonlarınız, iş toplantılarınız ve seminerlerinizde kendinizi rahat ve ayrıcalıklı hissedebileceğiniz bir mekân olarak sizlere hizmet verebiliyor. Anadolu Sarayı ayrıca, seminer, eğitim, toplantı ve birçok kurumsal etkinlikte her detayı düşünülmüş olan ve kusursuz bir organizasyon için hizmet sunacak.  “ÇOK OLUMLU TEPKİLER ALDIK” Açılışla ilgili bilgi veren Anadolu Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Fariz Akdeniz; Cuma günü bir açılışımız var. Farklı bir anlayışla farklı bir hizmet şekli farklı bir konseptle bir yola çıktık, daha yapacağımız çok şey var eksiklerimiz var. Onlar da tama.  Bizim mantalite olarak çok farklı bir hizmet anlayışı sunacağız. Bir eksiğimiz olduğunu bil belirttiğimiz halde çok üst düzey bir memnuniyetle karşılaştık.  Bu bizi çok memnun ediyor Biz bunun üstüne bir şeyler koyarak daha da büyüteceğiz hizmet anlayışını” dedi.   Akdeniz; “Biz bir aile şirketiyiz ve ailemiz Bodrum'da Otel Restoran işletmeciliği yapıyorlar, aşağı- yukarı 25 yıla yakın ailemiz bu işin içerisinde ve bu fikir oradan geldi Biz de ön çalışma yapıp altyapı çalışması yapıp muhasebesini yapıp doğru bir yatırım olacağını düşündüğümüz için o fikri değerlendirip böyle bir karar aldık ve doğru bir karar aldığımız da kısa sürede ortaya çıktı” dedi.  Kimse ile rekabet içerisinde olmadıklarını da ifade eden Akdeniz; “herkes buradan çıktığın zaman önce mutlu olacak, ayrıca diğer arkadaşlarımız bizim arkadaşlarımız dostlarımız rakibimiz değil, burası 6 bin m2 üzerine kuruldu ve burayı gelecekte 10 bin m2’ye çıkartmak istiyoruz. 15 yıldır bu bölgede gıda üzerine iki firmanın bölge bayiliğini yapıyoruz ve yaklaşık 350 firma bizim müşterimiz. Şimdiden önümüzdeki sezonun yarısının dolduğunu söyleyebilirim. Açılış dolayısı ile fiyat konusunda yüzde ellilere varan indirimler yaptık. Bu sayede yüze yakın program yaptık, belki bunlardan zarar ettik ama zaten bunu yaparken zararı göze almıştık. Yatırım toplam bedeli, 10 milyon 500 bin Tl civarında ancak, aynı eseri bugün yapmaya kalksanız 16-17 milyon TL tutar” dedi.
Gebze’nin yeni gözde mekanı Anadolu Sarayı davet ve balo salonları Cuma günü resmen hizmete açılacak. Yönetim Kurulu Başkanı Fariz Akdeniz, açıldıktan bugüne çok büyük ilgi gördük ve çok olumlu tepkiler aldık. Biz farklı bir kulvardayız ve çıtayı daha da yükselteceğiz” dedi.

Gebze’nin yeni markası olan Anadolu Sarayı Balo salonları Yeni Bağdat Caddesi İSU Şantiyesi yanında Cuma günü saat 14.00’te hizmete girecek.  Zarif detaylarla süslenmiş şık bir ortamda hafızanızdan silinmeyecek düğün, davet ve kurumsal etkinlikleriniz için 750 ve 1000 kişilik iki salonu ile Anadolu Sarayı, bay ve bayanlar için ayrı davet salonları ve mescit, çocuk oyun ve bebek bakım odası, açık, kapalı otopark ve açık teras kafeleriyle hayal ettiğiniz organizasyonlara bölge halkına hizmet verecek. Salon Diamond ve Salon Royal ile sizlere farklı mimari konsept seçeneği sunan Anadolu Sarayı’nda anı defterinden ziyaretçilerinize ücretsiz olarak sunulan fotoğraflara, ücretsiz çay ikramından size özel hazırlanan salon sistemine kadar geniş ve kaliteli bir hizmet ağı ile Anadolu Sarayı Gebze ve genel itibariyle Kocaeli Bölgesi’nde benzersiz biz hizmet anlayışı sunuyor.  Anadolu Sarayı aynı zamanda tüm kurumsal organizasyonlarınız, iş toplantılarınız ve seminerlerinizde kendinizi rahat ve ayrıcalıklı hissedebileceğiniz bir mekân olarak sizlere hizmet verebiliyor. Anadolu Sarayı ayrıca, seminer, eğitim, toplantı ve birçok kurumsal etkinlikte her detayı düşünülmüş olan ve kusursuz bir organizasyon için hizmet sunacak. 

“ÇOK OLUMLU TEPKİLER ALDIK”

Açılışla ilgili bilgi veren Anadolu Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Fariz Akdeniz; Cuma günü bir açılışımız var. Farklı bir anlayışla farklı bir hizmet şekli farklı bir konseptle bir yola çıktık, daha yapacağımız çok şey var eksiklerimiz var. Onlar da tama.  Bizim mantalite olarak çok farklı bir hizmet anlayışı sunacağız. Bir eksiğimiz olduğunu bil belirttiğimiz halde çok üst düzey bir memnuniyetle karşılaştık.  Bu bizi çok memnun ediyor Biz bunun üstüne bir şeyler koyarak daha da büyüteceğiz hizmet anlayışını” dedi.   Akdeniz; “Biz bir aile şirketiyiz ve ailemiz Bodrum'da Otel Restoran işletmeciliği yapıyorlar, aşağı- yukarı 25 yıla yakın ailemiz bu işin içerisinde ve bu fikir oradan geldi Biz de ön çalışma yapıp altyapı çalışması yapıp muhasebesini yapıp doğru bir yatırım olacağını düşündüğümüz için o fikri değerlendirip böyle bir karar aldık ve doğru bir karar aldığımız da kısa sürede ortaya çıktı” dedi.  Kimse ile rekabet içerisinde olmadıklarını da ifade eden Akdeniz; “herkes buradan çıktığın zaman önce mutlu olacak, ayrıca diğer arkadaşlarımız bizim arkadaşlarımız dostlarımız rakibimiz değil, burası 6 bin m2 üzerine kuruldu ve burayı gelecekte 10 bin m2’ye çıkartmak istiyoruz. 15 yıldır bu bölgede gıda üzerine iki firmanın bölge bayiliğini yapıyoruz ve yaklaşık 350 firma bizim müşterimiz. Şimdiden önümüzdeki sezonun yarısının dolduğunu söyleyebilirim. Açılış dolayısı ile fiyat konusunda yüzde ellilere varan indirimler yaptık. Bu sayede yüze yakın program yaptık, belki bunlardan zarar ettik ama zaten bunu yaparken zararı göze almıştık.

Yatırım toplam bedeli, 10 milyon 500 bin Tl civarında ancak, aynı eseri bugün yapmaya kalksanız 16-17 milyon TL tutar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.