ALİ OSMAN GÜR: NET BİR DİLLE AÇIKLADI

15.07.2020 - 19:42, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2264+ kez okundu.
 

ALİ OSMAN GÜR: NET BİR DİLLE AÇIKLADI

Önceki dönem Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Başarılı iş insanı Ali Osman Gür hakkında çıkan beyanatlarla ilgili kamoyuna bir açıklama yaptı.
Gür yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:   KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR Yaklaşan Teşkilat kongreleri nedeniyle son günlerde bazı sosyal medya hesapları ve sosyal iletişim platformları üzerinden kasıtlı ve asılsız bir şekilde şahsım adına ilçe başkanlığı adaylığı, yönetim kurulu listesi ve benzeri konular ile ilgili yapılan haberlerin tamamı asılsız ve bilgim dışındadır. Millete hizmet yolunda önemli çalışmalar yaptığımız ve ciddi adımlar attığımız şu günlerde bu haberlere durup vakit kaybedecek, cevap verecek maalesef ne vaktimiz ne de zamanımız var. Vaktimizi ve enerjimizi kendi çalışmalarımızı daha ileriye taşımak için kullanacağız.. Tek düşüncemiz, tek derdimiz, hemşerilerimize, Vatanımıza Milletimize nasıl daha faydalı olabiliriz olmalı.. Millete hizmet yolunda daha güzel günlerde buluşmak dileğimle..
Önceki dönem Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Başarılı iş insanı Ali Osman Gür hakkında çıkan beyanatlarla ilgili kamoyuna bir açıklama yaptı.
Gür yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:
 
KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR
Yaklaşan Teşkilat kongreleri nedeniyle son günlerde bazı sosyal medya hesapları ve sosyal iletişim platformları üzerinden kasıtlı ve asılsız bir şekilde şahsım adına ilçe başkanlığı adaylığı, yönetim kurulu listesi ve benzeri konular ile ilgili yapılan haberlerin tamamı asılsız ve bilgim dışındadır.
Millete hizmet yolunda önemli çalışmalar yaptığımız ve ciddi adımlar attığımız şu günlerde bu haberlere durup vakit kaybedecek, cevap verecek maalesef ne vaktimiz ne de zamanımız var.
Vaktimizi ve enerjimizi kendi çalışmalarımızı daha ileriye taşımak için kullanacağız..
Tek düşüncemiz, tek derdimiz, hemşerilerimize, Vatanımıza Milletimize nasıl daha faydalı olabiliriz olmalı..
Millete hizmet yolunda daha güzel günlerde buluşmak dileğimle..
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.