ALANINDA REKORA İMZA ATTI

Gebze 11.01.2019 - 10:49, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3062+ kez okundu.
 

ALANINDA REKORA İMZA ATTI

Kurulduğu günden bu yana 15 bin Gebzelinin iş sahibi olmasında aracılık eden Gebze Belediyesi İstihdam Merkezi (GİMER) 2018 yılında da 800 Gebzeliyi iş sahibi yaptı.
Kurulduğu günden bu yana 15 bin Gebzelinin iş sahibi olmasında aracılık eden Gebze Belediyesi İstihdam Merkezi (GİMER) 2018 yılında da 800 Gebzeliyi iş sahibi yaptı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in vizyon ve sosyal sorumluluk projelerinden biri olan GİMER iş arayan vatandaşların işe yerleşmeleri ve eleman arayan iş verenlerin daha hızlı eleman bulmalarına olanak sağlıyor. GİMER Gebzelilere istihdam sağlarken, sanayici ve hizmet sektörü işverenlerle iyi ilişkiler kurmaya özen gösteren bir danışmanlık merkezi olarak öne çıkıyor.   ALANINDA REKORA İMZA ATTI Sanayileşmenin yüksek seviyede olduğu şehirlerden biri olan Gebze’de vatandaşların ve işverenlerin, iş ve eleman ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturan GİMER 2018 yılı içerisinde 800 Gebzeliyi iş sahibi yaptı. GİMER kurulduğu yıldan itibaren 15 bin kişiyi iş sahibi yaparak da alanında bir rekora imza atmış oldu. 
Kurulduğu günden bu yana 15 bin Gebzelinin iş sahibi olmasında aracılık eden Gebze Belediyesi İstihdam Merkezi (GİMER) 2018 yılında da 800 Gebzeliyi iş sahibi yaptı.

Kurulduğu günden bu yana 15 bin Gebzelinin iş sahibi olmasında aracılık eden Gebze Belediyesi İstihdam Merkezi (GİMER) 2018 yılında da 800 Gebzeliyi iş sahibi yaptı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in vizyon ve sosyal sorumluluk projelerinden biri olan GİMER iş arayan vatandaşların işe yerleşmeleri ve eleman arayan iş verenlerin daha hızlı eleman bulmalarına olanak sağlıyor. GİMER Gebzelilere istihdam sağlarken, sanayici ve hizmet sektörü işverenlerle iyi ilişkiler kurmaya özen gösteren bir danışmanlık merkezi olarak öne çıkıyor.  

ALANINDA REKORA İMZA ATTI

Sanayileşmenin yüksek seviyede olduğu şehirlerden biri olan Gebze’de vatandaşların ve işverenlerin, iş ve eleman ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturan GİMER 2018 yılı içerisinde 800 Gebzeliyi iş sahibi yaptı. GİMER kurulduğu yıldan itibaren 15 bin kişiyi iş sahibi yaparak da alanında bir rekora imza atmış oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.