Aksu:Saadet Divanında Konuştu

Çayırova 22.07.2020 - 11:50, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2898+ kez okundu.
 

Aksu:Saadet Divanında Konuştu

Aksu ‘Çayırova Belediyesin de başarıyı sözlerde olduğu gibi uygulamalarda görmek isterdik ama gelinen noktada imardan hukuksal uygulamalara ve sosyal konulardan birçok konuya kadar geçmişten gelen hatalar ve yanlış uygulamalar vatandaşlarımızı olumsuz etkilemeye devam ediyor’ dedi.
Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı aylık ilçe divan toplantısında bir araya geldi. Korona virüs önlemleri kapsamında internet üzerinden divan toplantılarını gerçekleştiren Saadet Partisi, Haziran ayı ilçe divan toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Divan toplantısında konuşan ilçe başkanı Yusuf Aksu, yerel yönetimlere değinerek ‘İsterdik ki Çayırova ilçemizi yönetenlerin başarılarını sadece sözlerde değil uygulamalarda da görelim’ diyerek eleştirilerde bulundu. Aksu konuşmasında şunlara değindi.   KRONİK SORUNLAR DEVAM EDİYOR Son on beş yıldır ilçemizi kesintisiz iktidar partisi yönetiyor. Bugün geldiğimiz noktada ilçemizin değil kronik sorunları ulaşımdan alt yapıya, imardan ekonomik sorunlara kadar birçok konu çözüme muhtaç beklemektedir. Emek-İnönü Mahallesi kentsel dönüşüm çilesi halen devam ediyor. İktidar partisinin önceki yöneticileri tarafından sergilenen baştan savma ve rantçı yaklaşım çözüm yerine sorun yumağı haline geldi ve halen çözüm bekliyor. Aslında bölge insanı çözüm ve ortak paydaşlıktan yana ama karşılarında samimi yaklaşım görmek istiyorlar. Bu insanlar bizim insanlarımız, konuya rant odaklı değil de halkın menfaatleri nazarından bakılırsa bu konu hemen çözüme kavuşturulur. İMAR DA ADALET OLMALI ‘İlçemizin Belde ve ilçe olması kısa bir tarihe sahip ama bu kısa sürede İlçemizin en önemli kazanımları olan araziler, sosyal donatı alanları, hastane ve sağlık hizmet yerleşke alanları, dini ve Belediye hizmet binaları alanları vb. Alanlar geçmiş yönetimler marifetiyle hukuksuz yollarla üzülerek ifade ediyorum ki imar rantına Kurban edilmiştir. Bugünde zaman zaman İmar ve diğer hizmet uygulamalarında sınıktılar yaşanmaktadır. Kimisine söz gelimi kırk dereden su getirtilirken, bir kısım kişilere makul kolaylıklar seferber edilebiliyor. İmar konusunda ve diğer tüm hizmet konularında her kese adil ve eşit uygulama gösterilmeli. Bu konu ilçemizin gelişimi açısından hayati derecede önemli bir konudur. Önceki yönetimlerin yanlışları sonucu ilçemizde halen çocuklarımızın nefes alacağı alanları olmayan mahallelerimiz, asfaltı alt yapısı olmayan sokaklarımız var çözüm bekleyen çok önemli işlerimiz var. Bunlar iş bilmez yönetimlerin insan odaklı değil rant odaklı uygulamalarından kaynaklanmaktadır ve gelecek nesillerin kaynakları ziyan edilmiştir. Çayırova Belediyesini Saadet Partisi yönettiği zaman bütün uygulamalarımız ve yaklaşım kriterlerimiz insan merkezli olacak’ dedi.
Aksu ‘Çayırova Belediyesin de başarıyı sözlerde olduğu gibi uygulamalarda görmek isterdik ama gelinen noktada imardan hukuksal uygulamalara ve sosyal konulardan birçok konuya kadar geçmişten gelen hatalar ve yanlış uygulamalar vatandaşlarımızı olumsuz etkilemeye devam ediyor’ dedi.

Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı aylık ilçe divan toplantısında bir araya geldi. Korona virüs önlemleri kapsamında internet üzerinden divan toplantılarını gerçekleştiren Saadet Partisi, Haziran ayı ilçe divan toplantısını parti binasında gerçekleştirdi. Divan toplantısında konuşan ilçe başkanı Yusuf Aksu, yerel yönetimlere değinerek ‘İsterdik ki Çayırova ilçemizi yönetenlerin başarılarını sadece sözlerde değil uygulamalarda da görelim’ diyerek eleştirilerde bulundu. Aksu konuşmasında şunlara değindi.

 

KRONİK SORUNLAR DEVAM EDİYOR

Son on beş yıldır ilçemizi kesintisiz iktidar partisi yönetiyor. Bugün geldiğimiz noktada ilçemizin değil kronik sorunları ulaşımdan alt yapıya, imardan ekonomik sorunlara kadar birçok konu çözüme muhtaç beklemektedir. Emek-İnönü Mahallesi kentsel dönüşüm çilesi halen devam ediyor. İktidar partisinin önceki yöneticileri tarafından sergilenen baştan savma ve rantçı yaklaşım çözüm yerine sorun yumağı haline geldi ve halen çözüm bekliyor. Aslında bölge insanı çözüm ve ortak paydaşlıktan yana ama karşılarında samimi yaklaşım görmek istiyorlar. Bu insanlar bizim insanlarımız, konuya rant odaklı değil de halkın menfaatleri nazarından bakılırsa bu konu hemen çözüme kavuşturulur.

İMAR DA ADALET OLMALI

‘İlçemizin Belde ve ilçe olması kısa bir tarihe sahip ama bu kısa sürede İlçemizin en önemli kazanımları olan araziler, sosyal donatı alanları, hastane ve sağlık hizmet yerleşke alanları, dini ve Belediye hizmet binaları alanları vb. Alanlar geçmiş yönetimler marifetiyle hukuksuz yollarla üzülerek ifade ediyorum ki imar rantına

Kurban edilmiştir. Bugünde zaman zaman İmar ve diğer hizmet uygulamalarında sınıktılar yaşanmaktadır. Kimisine söz gelimi kırk dereden su getirtilirken, bir kısım kişilere makul kolaylıklar seferber edilebiliyor. İmar konusunda ve diğer tüm hizmet konularında her kese adil ve eşit uygulama gösterilmeli. Bu konu ilçemizin gelişimi açısından hayati derecede önemli bir konudur. Önceki yönetimlerin yanlışları sonucu ilçemizde halen çocuklarımızın nefes alacağı alanları olmayan mahallelerimiz, asfaltı alt yapısı olmayan sokaklarımız var çözüm bekleyen çok önemli işlerimiz var. Bunlar iş bilmez yönetimlerin insan odaklı değil rant odaklı uygulamalarından kaynaklanmaktadır ve gelecek nesillerin kaynakları ziyan edilmiştir. Çayırova Belediyesini Saadet Partisi yönettiği zaman bütün uygulamalarımız ve yaklaşım kriterlerimiz insan merkezli olacak’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.