Aksu ‘İş Bilmezliğin Hazin Sonu’

Çayırova 12.11.2020 - 17:04, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2620+ kez okundu.
 

Aksu ‘İş Bilmezliğin Hazin Sonu’

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu; ‘Çayırova da ilçemizin ve gelecek nesillerimizin kaynakları iş bilmezlik yüzünden rant hırslarına kurban ediliyor’ dedi.
Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, haftalık yaptığı yazılı basın açıklamasında Çayırova ilçesinde yapılan yerel kamu yatırımlarına değindi. Geçmişten bugüne yapılan yatırımlarda ben yaptım oldu anlayışının benimsendiği için kaynaklarımız çöpe dönüşmektedir diyen Aksu, başta Necmettin Erbakan Kültür Merkezi olmak üzere uçak kafe ve bir çok sosyal yatırımın kaderine terkedilmiş ve çürümeye yüz tutmuş durumda olduğunu belirtti. Aksu’nun açıklaması şöyle devam etti. KAYBEDEN SÜREKLİ VATANDAŞIMIZ OLUYOR ‘Çayırova ilçemizde bulunan Necmettin Erbakan Kültür Merkezi iş bilmezliğin son örneğidir. Yapım aşamasında tüm uyarı ve önerilerimize kulak tıkanarak yapılan bu yatırım daha birkaç yıl olmasına rağmen sürekli tadilatı bitmeyen yıkık ve harabe bir durumuna gelmiştir. Rant hırsıyla yapıldığı için başlangıç projesine bile uyulmayıp ekleme düzenlemelerle mevcut bırakılması gereken yeşil alanlar bile boş dükkan yığınlarına kurban edilmiştir. Maalesef plansız ve programsın ben yaptım oldu anlayışıyla yatırım yapılınca sonucunda kaybedilen yine Çayırova halkının kaynakları oluyor.  Bir diğer örnek ‘Uçak kafe’ güler misin ağlar mısın misali. Sosyal tesis yapacağım diye Çayırova’lı vatandaşın verdiği vergilerle şov yaparcasına gidip bir uçak alıyorsun, senden sonra gelen aynı partinin Belediye Başkanı elini bile sürmüyor ve bu yatırımda çöp oluyor. Halkın parasını heba edenler her defasında kazanırken vatandaşımız ise maddi manevi sürekli kaybediyor’ dedi.   BİZ İSRAFA KARŞIYIZ   ‘Saadet Partisi olarak ilkemiz her zaman uzlaşı ve diyalogdan yanadır’ diyen Aksu açıklamasını şöyle sürdürdü. ‘Her zaman belirttiğim gibi ‘biz Çayırova da yaşıyoruz ve gidecek başka bir yerimizde yok. Bizler bu ilçenin tek bir kuruşunun dahi israf edilmesine karşıyız. Biz kültür merkezine karşı değiliz. Biz ‘uçak kafe’ projesine de karşı değiliz ancak Saadet Partisi olarak biz şunu söylüyoruz. Yapılacak proje gereklimi? Ve önceliğimiz nedir. ÖNCELİĞİMİZ İLÇEMİZ VE HALKIMIZ Bugün Çayırova ilçesinin bir çok noktasında çocuklarımızın nefes alacağı alan yok diyen Aksu ‘Alt yapı ve üst yapıda ciddi sıkıntılar yaşayan bölgelerimiz var öncelik olarak rant hırsıyla yapılıp sonrada çürümeye terk edilen bu projelere değil de çocuklarımıza ve ilçemize yani geleceğimize yatırım yapsak daha faydalı olunmaz mı? Bugün örneğin ‘yeşil bir Çayırova istiyoruz’ diyebilirsiniz ama yağmuru, kışı, fırtınayı hesap etmezseniz tıpkı yolları, işlevselliği, artı ve eksilerini değerlendirmeden, sadece rant hırsıyla yapılan bahsettiğim projeler gibi günün sonunda kaynaklarımız çöp olmuş olur’ dedi. Aksu son olarak ‘Saadet Partisi olarak bizim önceliğimiz de ilkemizde her şeyden önce halkımızın yararı ve gelecek nesillerin daha güçlü bir kaynağa sahip olmasıdır’ dedi.  
Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu; ‘Çayırova da ilçemizin ve gelecek nesillerimizin kaynakları iş bilmezlik yüzünden rant hırslarına kurban ediliyor’ dedi.

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu, haftalık yaptığı yazılı basın açıklamasında Çayırova ilçesinde yapılan yerel kamu yatırımlarına değindi. Geçmişten bugüne yapılan yatırımlarda ben yaptım oldu anlayışının benimsendiği için kaynaklarımız çöpe dönüşmektedir diyen Aksu, başta Necmettin Erbakan Kültür Merkezi olmak üzere uçak kafe ve bir çok sosyal yatırımın kaderine terkedilmiş ve çürümeye yüz tutmuş durumda olduğunu belirtti. Aksu’nun açıklaması şöyle devam etti.

KAYBEDEN SÜREKLİ VATANDAŞIMIZ OLUYOR

‘Çayırova ilçemizde bulunan Necmettin Erbakan Kültür Merkezi iş bilmezliğin son örneğidir. Yapım aşamasında tüm uyarı ve önerilerimize kulak tıkanarak yapılan bu yatırım daha birkaç yıl olmasına rağmen sürekli tadilatı bitmeyen yıkık ve harabe bir durumuna gelmiştir. Rant hırsıyla yapıldığı için başlangıç projesine bile uyulmayıp ekleme düzenlemelerle mevcut bırakılması gereken yeşil alanlar bile boş dükkan yığınlarına kurban edilmiştir. Maalesef plansız ve programsın ben yaptım oldu anlayışıyla yatırım yapılınca sonucunda kaybedilen yine Çayırova halkının kaynakları oluyor.  Bir diğer örnek ‘Uçak kafe’ güler misin ağlar mısın misali. Sosyal tesis yapacağım diye Çayırova’lı vatandaşın verdiği vergilerle şov yaparcasına gidip bir uçak alıyorsun, senden sonra gelen aynı partinin Belediye Başkanı elini bile sürmüyor ve bu yatırımda çöp oluyor. Halkın parasını heba edenler her defasında kazanırken vatandaşımız ise maddi manevi sürekli kaybediyor’ dedi.

 

BİZ İSRAFA KARŞIYIZ

 

‘Saadet Partisi olarak ilkemiz her zaman uzlaşı ve diyalogdan yanadır’ diyen Aksu açıklamasını şöyle sürdürdü. ‘Her zaman belirttiğim gibi ‘biz Çayırova da yaşıyoruz ve gidecek başka bir yerimizde yok. Bizler bu ilçenin tek bir kuruşunun dahi israf edilmesine karşıyız. Biz kültür merkezine karşı değiliz. Biz ‘uçak kafe’ projesine de karşı değiliz ancak Saadet Partisi olarak biz şunu söylüyoruz. Yapılacak proje gereklimi? Ve önceliğimiz nedir.

ÖNCELİĞİMİZ İLÇEMİZ VE HALKIMIZ

Bugün Çayırova ilçesinin bir çok noktasında çocuklarımızın nefes alacağı alan yok diyen Aksu ‘Alt yapı ve üst yapıda ciddi sıkıntılar yaşayan bölgelerimiz var öncelik olarak rant hırsıyla yapılıp sonrada çürümeye terk edilen bu projelere değil de çocuklarımıza ve ilçemize yani geleceğimize yatırım yapsak daha faydalı olunmaz mı? Bugün örneğin ‘yeşil bir Çayırova istiyoruz’ diyebilirsiniz ama yağmuru, kışı, fırtınayı hesap etmezseniz tıpkı yolları, işlevselliği, artı ve eksilerini değerlendirmeden, sadece rant hırsıyla yapılan bahsettiğim projeler gibi günün sonunda kaynaklarımız çöp olmuş olur’ dedi. Aksu son olarak ‘Saadet Partisi olarak bizim önceliğimiz de ilkemizde her şeyden önce halkımızın yararı ve gelecek nesillerin daha güçlü bir kaynağa sahip olmasıdır’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.