Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulundan İZMİR''e Yardım

Yaşam 05.11.2020 - 16:03, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2164+ kez okundu.
 

Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulundan İZMİR''e Yardım

"Müslüman Müslümanın (din) kardeşidir. Ona zulmetmez. Onu düşman eline vermez (himaye eder).
Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu  Muhammed Salih Çegil Yaptığı açıklama da: "Müslüman Müslümanın (din) kardeşidir. Ona zulmetmez. Onu düşman eline vermez (himayeeder). Her kim Müslüman kardeşinin bir ihtiyacını giderirse Allah da onun bi ihtiyacını giderir. Her kim bir Müslümanın bir sıkıntısını giderirse Allah da onun (bu iyiliği) sayesinde kıyamet sıkıntılarından bir sıkıntısını giderir. Her kim dünyada, bir Müslümanın (ayıbını) örterse Allah da kıyamet günü onun (ayıbını) örter." (Mülim, Birr, 58) Hadisi mucibince; Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu ailesi olarak İzmir’de yaşanan deprem felaketinde mağdur olan kardeşlerimiz için yardım kampanyası başlatarak mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında küçükte olsa katkı sunmanın gayretinde olduk. Ayda ve Elif kardeşlerinin umudunu yürekten hisseden,duaları ve maddi yardımlarıyla depremzede kardeşlerinin yanında olmak isteyen öğrencilerimizi ve ailelerini, yardım organizasyonunun mimarı öğretmenlerimizi yürekten kutluyor her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum''.dedi.
"Müslüman Müslümanın (din) kardeşidir. Ona zulmetmez. Onu düşman eline vermez (himaye eder).

Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu  Muhammed Salih Çegil Yaptığı açıklama da: "Müslüman Müslümanın (din) kardeşidir.

Ona zulmetmez. Onu düşman eline vermez (himayeeder).

Her kim Müslüman kardeşinin bir ihtiyacını giderirse Allah da onun bi ihtiyacını giderir.

Her kim bir Müslümanın bir sıkıntısını giderirse Allah da onun (bu iyiliği) sayesinde kıyamet sıkıntılarından bir sıkıntısını giderir.

Her kim dünyada, bir Müslümanın (ayıbını) örterse Allah da kıyamet günü onun (ayıbını) örter."
(Mülim, Birr, 58)

Hadisi mucibince; Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu ailesi olarak İzmir’de yaşanan deprem felaketinde mağdur olan kardeşlerimiz için yardım kampanyası başlatarak mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında küçükte olsa katkı sunmanın gayretinde olduk. Ayda ve Elif kardeşlerinin umudunu yürekten hisseden,duaları ve maddi yardımlarıyla depremzede kardeşlerinin yanında olmak isteyen öğrencilerimizi ve ailelerini, yardım organizasyonunun mimarı öğretmenlerimizi yürekten kutluyor her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum''.dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.