Akın Akın Bayramlaşmaya Gidiyorlar

Gündem 29.05.2019 - 14:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2431+ kez okundu.
 

Akın Akın Bayramlaşmaya Gidiyorlar

Bugüne kadar 14 bin 500 Suriyeli ülkesine giderken, sıcak hava bile yoğunluğu önleyemiyor. Geçişin son bulacağı tarih ise 31 Mayıs...
Ramazan Bayramı'nı ülkelerinde geçirmek isteyen Suriyelilerin geçtiği Öncüpınar Sınır Kapısı'nda, yoğunluk ve izdiham var. Türkiye’nin dört bir tarafından Kilis'teki sınır kapısına dayanan Suriyelilerden, bugüne kadar 14 bin 500'ü ülkesine geçti. Yaklaşık 25 bin Suriyeli ise online randevu sistemine kayıt yaptırdı. GÜVENLİ BÖLGELERE BAYRAM ZİYARETİ Ramazan Bayramı için ülkesine dönmeye başlayan Suriyeliler; Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarıyla güvenli hale getirilen Azez, Soran, Aktarin, Afrin, Cerablus ve El Bab gibi bölgelerdeki yakınlarının yanına gidiyor.
Bugüne kadar 14 bin 500 Suriyeli ülkesine giderken, sıcak hava bile yoğunluğu önleyemiyor. Geçişin son bulacağı tarih ise 31 Mayıs...

Ramazan Bayramı'nı ülkelerinde geçirmek isteyen Suriyelilerin geçtiği Öncüpınar Sınır Kapısı'nda, yoğunluk ve izdiham var.

Türkiye’nin dört bir tarafından Kilis'teki sınır kapısına dayanan Suriyelilerden, bugüne kadar 14 bin 500'ü ülkesine geçti.

Yaklaşık 25 bin Suriyeli ise online randevu sistemine kayıt yaptırdı.

GÜVENLİ BÖLGELERE BAYRAM ZİYARETİ

Ramazan Bayramı için ülkesine dönmeye başlayan Suriyeliler; Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarıyla güvenli hale getirilen Azez, Soran, Aktarin, Afrin, Cerablus ve El Bab gibi bölgelerdeki yakınlarının yanına gidiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.