AK Parti, Seçime hazırlanıyor!

Siyaset 18.04.2021 - 13:28, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2337+ kez okundu.
 

AK Parti, Seçime hazırlanıyor!

AK Parti, 2023 hazırlıklarını şimdiden tamamlıyor:40 bin sandık kurul üyesi tek tek aranıyor
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, teşkilatlanma çalışmaları kapsamında yaklaşık 40 bin sandık kurul üyesi atamasının da tamamlandığını ve görev alan üyeleri arayarak hayırlı olsun dileğinde bulunduklarını açıkladı.   TEŞKİLATLANMADA BİRİNCİ AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, her fırsatta halkla, ensafla, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geliyor. Genelde her hafta en az iki ilçe ziyareti yapıyor.   En son geçen hafta Derince ve Kartepe’deye giden Başkan Ellibeş, bunun yanında teşkilatlanma çalışmalarını da ihmal etmediklerini ve bugün düzenli çalışmanın karşılığı olarak büyük bir başarı yakaladıklarını, Türkiye genelinde ilk sıraya yerleştiklerini kaydetti. Teşkilat Başkanı Av.Halit Çokan öncülüğünde yapılan çalışmalar kapsamında toplam 1 milyon 350 bin civarı seçmenin bulunduğu ilimizde 472 mahallenin tamamında mahalle yönetimleri oluşturduklarını ve yönetim kurulu atadıklarını ifade eden Başkan Ellibeş, “Nüfusa göre değişen yerler var ama çok büyük bölümünde 9 ile 11 kişilik mahalle yönetimlerimizi ve her mahallede bir mahalle başkanımız olacak şekilde atamalarımızı yaptık” dedi. Ellibeş, ayrıca sandık kurul üyelerinin de belirlendiğini kaydetti.   SANDIK KURUL ÜYELERİ TAMAMLANDI Buna göre Kocaeli genelinde 4 bin 186 sandıkta Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları’ndan oluşan sandık kurul üyeleri belirlendi. Bu sandıklardan 3 bin 804’ünde 9’ar olmak üzere tümünde sandık kurul üyesi ataması yapıldı.   Başkan Ellibeş, Ramazan Ayı ile birlikte asil ve yedek yaklaşık 40 bin sandık kurul üyesini tek tek aramaya başladıklarını ve bu aramaların bayrama kadar biteceğini açıkladı. Seçim İşleri Başkanı Av.Alper Doğan tarafından oluşturulan komisyonlarca aramaların devam ettiğini belirten Başkan Ellibeş, “Teşkilatlanma çalışmamızı sandık kurul üyelerine kadar tamamlamış durumdayız.   Hedefimiz 2023 seçimlerinde Kocaeli’nin her köşesinde AK Parti bayrağını dalgalandırmak. Halkımızın teveccühünü karşılıksız bırakmamak. Her hafta üye sayımız artıyor. Bizler de bu güvene layık olmak için çalışıyor, şimdiden tüm hazırlıklarımızı tamamlıyoruz.     Sandık kurul üyelerimizi ben de arayıp, tebrik ediyorum. Çünkü bu büyük bir sorumluluk. Her sandık kurul üyemiz aynı zamanda çok önemli bir nöbete hazırlanıyor. Ülkemiz ve milletimiz için her arkadaşımızın aldığı bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğinden şüphem yok” dedi.
AK Parti, 2023 hazırlıklarını şimdiden tamamlıyor:40 bin sandık kurul üyesi tek tek aranıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, teşkilatlanma çalışmaları kapsamında yaklaşık 40 bin sandık kurul üyesi atamasının da tamamlandığını ve görev alan üyeleri arayarak hayırlı olsun dileğinde bulunduklarını açıkladı.

 


TEŞKİLATLANMADA BİRİNCİ


AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, her fırsatta halkla, ensafla, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geliyor. Genelde her hafta en az iki ilçe ziyareti yapıyor.

 

En son geçen hafta Derince ve Kartepe’deye giden Başkan Ellibeş, bunun yanında teşkilatlanma çalışmalarını da ihmal etmediklerini ve bugün düzenli çalışmanın karşılığı olarak büyük bir başarı yakaladıklarını, Türkiye genelinde ilk sıraya yerleştiklerini kaydetti. Teşkilat Başkanı Av.Halit Çokan öncülüğünde yapılan çalışmalar kapsamında toplam 1 milyon 350 bin civarı seçmenin bulunduğu ilimizde 472 mahallenin tamamında mahalle yönetimleri oluşturduklarını ve yönetim kurulu atadıklarını ifade eden Başkan Ellibeş, “Nüfusa göre değişen yerler var ama çok büyük bölümünde 9 ile 11 kişilik mahalle yönetimlerimizi ve her mahallede bir mahalle başkanımız olacak şekilde atamalarımızı yaptık” dedi. Ellibeş, ayrıca sandık kurul üyelerinin de belirlendiğini kaydetti.

 


SANDIK KURUL ÜYELERİ TAMAMLANDI


Buna göre Kocaeli genelinde 4 bin 186 sandıkta Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları’ndan oluşan sandık kurul üyeleri belirlendi. Bu sandıklardan 3 bin 804’ünde 9’ar olmak üzere tümünde sandık kurul üyesi ataması yapıldı.

 

Başkan Ellibeş, Ramazan Ayı ile birlikte asil ve yedek yaklaşık 40 bin sandık kurul üyesini tek tek aramaya başladıklarını ve bu aramaların bayrama kadar biteceğini açıkladı. Seçim İşleri Başkanı Av.Alper Doğan tarafından oluşturulan komisyonlarca aramaların devam ettiğini belirten Başkan Ellibeş, “Teşkilatlanma çalışmamızı sandık kurul üyelerine kadar tamamlamış durumdayız.

 

Hedefimiz 2023 seçimlerinde Kocaeli’nin her köşesinde AK Parti bayrağını dalgalandırmak. Halkımızın teveccühünü karşılıksız bırakmamak. Her hafta üye sayımız artıyor. Bizler de bu güvene layık olmak için çalışıyor, şimdiden tüm hazırlıklarımızı tamamlıyoruz.

 

 

Sandık kurul üyelerimizi ben de arayıp, tebrik ediyorum. Çünkü bu büyük bir sorumluluk. Her sandık kurul üyemiz aynı zamanda çok önemli bir nöbete hazırlanıyor. Ülkemiz ve milletimiz için her arkadaşımızın aldığı bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğinden şüphem yok” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.