AK PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANLIĞI KAN BAĞIŞI YAPTI!

Yaşam 30.06.2020 - 21:45, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2827+ kez okundu.
 

AK PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANLIĞI KAN BAĞIŞI YAPTI!

AK Parti Kocaeli, kan bağışı yaptı!  AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, sadece acil durumlarda değil, her zaman kan ihtiyacı olduğuna dikkat çekmek için Kızılay’a kan bağışında bulundu. MİLLETVEKİLLERİ DE  DESTEK VERDİ!  AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in, İl Başkanları Toplantısı için Ankara’da bulunması nedeniyle katılamadığı kan bağışı kampanyasında Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Başkanvekili Dr.Şahin Talus, icra kurulu, yönetim, kadın ve gençlik kolları yöneticileri hazır bulundu. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatmanur Yeşildal ile çok sayıda yönetici ve meclis üyesi de kan bağışı kampanyasına destek verdi. Partililer İl Başkanlığı önüne gelen Kızılay Aracı içinde kan bağışlarını yaptı. Kampanyaya yaklaşık 600 AK Partili katıldı. AK Parti Kocaeli Sosyal İşler Başkanı Muharrep Top, birim başkanlığı öncülüğünde kan bağışı kampanyasının ilçelerde de devam edeceğini bildirdi.

AK Parti Kocaeli, kan bağışı yaptı!

 AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, sadece acil durumlarda değil, her zaman kan ihtiyacı olduğuna dikkat çekmek için Kızılay’a kan bağışında bulundu.
MİLLETVEKİLLERİ DE  DESTEK VERDİ!
 AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in, İl Başkanları Toplantısı için Ankara’da bulunması nedeniyle katılamadığı kan bağışı kampanyasında Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Başkanvekili Dr.Şahin Talus, icra kurulu, yönetim, kadın ve gençlik kolları yöneticileri hazır bulundu. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatmanur Yeşildal ile çok sayıda yönetici ve meclis üyesi de kan bağışı kampanyasına destek verdi. Partililer İl Başkanlığı önüne gelen Kızılay Aracı içinde kan bağışlarını yaptı. Kampanyaya yaklaşık 600 AK Partili katıldı. AK Parti Kocaeli Sosyal İşler Başkanı Muharrep Top, birim başkanlığı öncülüğünde kan bağışı kampanyasının ilçelerde de devam edeceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.