AK Parti Heyeti Gazetemizi Ziyaret Etti

Siyaset 28.11.2019 - 09:45, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1531+ kez okundu.
 

AK Parti Heyeti Gazetemizi Ziyaret Etti

Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve beraberindeki heyet gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarete Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldıztekin, Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Meclis Üyesi Mahmut Yandık, Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın ve birçok parti üyesi katıldı.   Gazetemiz hakkında ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Mehmet Ellibeş, yerel medyayı çok önemsediklerini, bu zor zamanda renkli bir gazete çıkarma cesaretini gösterdikleri için gazetemiz imtiyaz sahipleri Mustafa Can ve Hakan Bayram’a teşekkür etti.   Mustafa Can ve Hakan Bayram ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ellibeş’e ve beraberindeki tüm heyete ayrı ayrı teşekkür ettiler.
Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve beraberindeki heyet gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarete Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldıztekin, Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Meclis Üyesi Mahmut Yandık, Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın ve birçok parti üyesi katıldı.

 

Gazetemiz hakkında ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Mehmet Ellibeş, yerel medyayı çok önemsediklerini, bu zor zamanda renkli bir gazete çıkarma cesaretini gösterdikleri için gazetemiz imtiyaz sahipleri Mustafa Can ve Hakan Bayram’a teşekkür etti.

 

Mustafa Can ve Hakan Bayram ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ellibeş’e ve beraberindeki tüm heyete ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.