Ak parti gebze ilçe başkanlığı haberleri irfan ayar haberleri sondakika haberleri

Gebze 16.08.2018 - 12:15, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2314+ kez okundu.
 

Ak parti gebze ilçe başkanlığı haberleri irfan ayar haberleri sondakika haberleri

İlçe başkanlığından yapılan açıklamada
Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığı Bayramda çocukları sevindirmek için, Çocuklar gülerse Aileler güler toplum güler sloganıyla örnek bir çalışma başlattı.   İlçe başkanlığından yapılan açıklamada  ; Ak Parti Gebze ilçe teşkilatı sosyal işler birimi ve kadın kollarınin  her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı öncesi de çoçukları sevindirmek için yaptığı çalışmalarla 1200 çocuğu  giydirdik.Çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan tüm teşkilat mensuplarımıza ve hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz dedi.
İlçe başkanlığından yapılan açıklamada

Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığı Bayramda çocukları sevindirmek için,
Çocuklar gülerse Aileler güler toplum güler sloganıyla örnek bir çalışma başlattı.

 

İlçe başkanlığından yapılan açıklamada  ;

Ak Parti Gebze ilçe teşkilatı sosyal işler birimi ve kadın kollarınin  her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı öncesi de çoçukları sevindirmek için yaptığı çalışmalarla 1200 çocuğu  giydirdik.Çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan tüm teşkilat mensuplarımıza ve hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.