Ak parti gebze ilçe başkanlığı haberleri irfan ayar haberleri sondakika haberleri

Siyaset 19.06.2018 - 14:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2649+ kez okundu.
 

Ak parti gebze ilçe başkanlığı haberleri irfan ayar haberleri sondakika haberleri

Gebze'de seçim çalışması yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, 24 Haziran için iddialı konuştu. Höbek, "Kocaelililer, kararını vermiş" dedi
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) programları kapsamında önceki gün Gebze'deydi. Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek'in ilk durağı, günlük yayımlanan Yakın Takip Gazetesi oldu. Gazetenin ortaklarından Macit Kardeş ve Enes Malkoç ile sohbet eden Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, ardından Nefes Gazetesi'ne geçti. Höbek, gazetenin imtiyaz sahibi Turan Korkut Gedik ve Azize Batı ile görüştü. CENAZE VE TAZİYE Gebze bölgesinin sevilen isimlerinden, Sivaslı Zile ailesinin oğulları Bulut Zile hayatını kaybetti. Bulut Zile, Hz. Ömer Camii’nde kılınan öğle namazı sonrasında aile mezarlığında toprağa verildi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ile birlikte cenaze namazına katıldı, aileye baş sağlığı diledi. Beylikbağı Mahallesi'nde Kadir Bakkal olarak bilinen Kadir Özdemir ile yine aynı mahallede ikamet eden Aydın Şeker'in ailelerine de taziye ziyaretlerinde bulundu. HASTA ZİYARETLERİ Darıca Farabi Hastanesi'ni ziyaret eden, hastalara ve yakınlarına acil şifalar dileyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Gebze Oltulular Derneği'ne de taziye ziyaretinde bulundu. Gebze Güzeller Mahallesi'nde ev ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, ikindi namazını Akse Sapağındaki Hacı Salih Camii'nde kıldıktan sonra cemaatle bir araya geldi. Akse Sapağı esnafından Prestij Optik'in sahibi Erkan Yılmaz'ı ziyaret ederek yeni işinden dolayı kutlayan ve bol kazançlar dileyen Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Gebze programını Yenikent Mahallesi'ndeki ev ziyaretleri ile tamamladı.  
Gebze'de seçim çalışması yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, 24 Haziran için iddialı konuştu. Höbek, "Kocaelililer, kararını vermiş" dedi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) programları kapsamında önceki gün Gebze'deydi. Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek'in ilk durağı, günlük yayımlanan Yakın Takip Gazetesi oldu. Gazetenin ortaklarından Macit Kardeş ve Enes Malkoç ile sohbet eden Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, ardından Nefes Gazetesi'ne geçti. Höbek, gazetenin imtiyaz sahibi Turan Korkut Gedik ve Azize Batı ile görüştü.

CENAZE VE TAZİYE

Gebze bölgesinin sevilen isimlerinden, Sivaslı Zile ailesinin oğulları Bulut Zile hayatını kaybetti. Bulut Zile, Hz. Ömer Camii’nde kılınan öğle namazı sonrasında aile mezarlığında toprağa verildi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ile birlikte cenaze namazına katıldı, aileye baş sağlığı diledi. Beylikbağı Mahallesi'nde Kadir Bakkal olarak bilinen Kadir Özdemir ile yine aynı mahallede ikamet eden Aydın Şeker'in ailelerine de taziye ziyaretlerinde bulundu.

HASTA ZİYARETLERİ

Darıca Farabi Hastanesi'ni ziyaret eden, hastalara ve yakınlarına acil şifalar dileyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Gebze Oltulular Derneği'ne de taziye ziyaretinde bulundu. Gebze Güzeller Mahallesi'nde ev ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, ikindi namazını Akse Sapağındaki Hacı Salih Camii'nde kıldıktan sonra cemaatle bir araya geldi. Akse Sapağı esnafından Prestij Optik'in sahibi Erkan Yılmaz'ı ziyaret ederek yeni işinden dolayı kutlayan ve bol kazançlar dileyen Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Gebze programını Yenikent Mahallesi'ndeki ev ziyaretleri ile tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.