Ak Parti Gebze'de Trabzon'lu ağırlığı

Özel Haber 15.08.2020 - 17:40, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2883+ kez okundu.
 

Ak Parti Gebze'de Trabzon'lu ağırlığı

Her yerde olduğu gibi Gebze'de de Siyaset Trabzon'lu siyasilerin ekseninde devam ediyor...
Her yerde olduğu gibi Gebze'de de Siyaset Trabzon'lu siyasilerin ekseninde devam ediyor...   Oysa her fırsatta nüfus ağırlığı ile övünen Giresunlulardan tek bir ses bile yok.   Siyasi partilerin yaklaşan kongrelerinde bir tane bile bende aday olmayı düşünüyorum diyecek cesareti olamayan ''KİMSESİZ''lerle dolu...!!!   Birde olaya Trabzon cephesinden bakalım mı ?   11 Ekim 2020 tarihinde Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilmesi beklenen Ak Parti Gebze İlçe kongresinde mevcut Başkan Trabzonlu İrfan Ayar'ın karşısında şu ana kadar "ben de adayım" diyen tek kişi yine Trabzonlu Selim Malkoç..     Öte yandan yine Trabzonlu olan Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Recep Kaya ile bir başka Trabzonlu Gebze Belediye eski Başkanı Engin Güzel'in de ilçe başkanlığına aday olmak için nabız ve zemin yokladığı konuşuluyor..     Ak Parti Gebze camiasında ise bu adaylık sürecinin Trabzonlu partililer arasında geçmesinden pek hoşnut kalınmazken, Gebze ve Kocaeli'deki Trabzon kesimin önde gelen isimleri de bu 4 ismi kendi aralarında anlaştırarak bu işi neticelendirmeyi düşündükleri konuşuluyor.  
Her yerde olduğu gibi Gebze'de de Siyaset Trabzon'lu siyasilerin ekseninde devam ediyor...

Her yerde olduğu gibi Gebze'de de Siyaset Trabzon'lu siyasilerin ekseninde devam ediyor...

 

Oysa her fırsatta nüfus ağırlığı ile övünen Giresunlulardan tek bir ses bile yok.

 

Siyasi partilerin yaklaşan kongrelerinde bir tane bile bende aday olmayı düşünüyorum diyecek cesareti olamayan ''KİMSESİZ''lerle dolu...!!!

 

Birde olaya Trabzon cephesinden bakalım mı ?

 

11 Ekim 2020 tarihinde Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilmesi beklenen Ak Parti Gebze İlçe kongresinde mevcut Başkan Trabzonlu İrfan Ayar'ın karşısında şu ana kadar "ben de adayım" diyen tek kişi yine Trabzonlu Selim Malkoç..

 

 

Öte yandan yine Trabzonlu olan Ak Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Recep Kaya ile bir başka Trabzonlu Gebze Belediye eski Başkanı Engin Güzel'in de ilçe başkanlığına aday olmak için nabız ve zemin yokladığı konuşuluyor..

 

 

Ak Parti Gebze camiasında ise bu adaylık sürecinin Trabzonlu partililer arasında geçmesinden pek hoşnut kalınmazken, Gebze ve Kocaeli'deki Trabzon kesimin önde gelen isimleri de bu 4 ismi kendi aralarında anlaştırarak bu işi neticelendirmeyi düşündükleri konuşuluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.