AK PARTİ GEBZE'DE BAŞKANLIK HESAPLARI| Ak Parti Gebze haberleri

Gebze 13.09.2020 - 10:21, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2258+ kez okundu.
 

AK PARTİ GEBZE'DE BAŞKANLIK HESAPLARI| Ak Parti Gebze haberleri

AK PARTİ GEBZE'DE BAŞKANLIK HESAPLARI
AK Parti Gebze ilçe başkanlığında bugün yapılalacak olan Temayül yoklmasında Partini önde gelen yöneticileri ve istişare kurulu üyeleri Temayülde oy kullanacak partililer arasında kulis çalışmalarının hız kazandığı buna göre : Daha önce Aday olacağını açıklayan Selim Malkoç Recep kaya Murat yelek Celal Çelikbilek Mustafa Önal Samet Çoskun Atilla Karataş Burak Sarı Ali Haydar Muratoğlu nun temayülden en iyi sonucu almak için çalıştıkları edindiğimiz bilgiler arasında. İlçe başkan vekili Hakan Kalpaner'in ise mevcut Başkan İrfan Ayar için destek istediği ve bu yönde görüşmeler yaptığı gelen bilgiler arasında olurken bir diğer bigi ise Başkan Yardmcısı Serkan Özgenç'in de Başkan dayı olabilmek için ayrı bir çaba harcadığı oldu.
AK PARTİ GEBZE'DE BAŞKANLIK HESAPLARI

AK Parti Gebze ilçe başkanlığında bugün yapılalacak olan Temayül yoklmasında Partini önde gelen yöneticileri ve istişare kurulu üyeleri Temayülde oy kullanacak partililer arasında kulis çalışmalarının hız kazandığı buna göre :

Daha önce Aday olacağını açıklayan Selim Malkoç

Recep kaya

Murat yelek


Celal Çelikbilek


Mustafa Önal


Samet Çoskun


Atilla Karataş


Burak Sarı


Ali Haydar Muratoğlu nun temayülden en iyi sonucu almak için çalıştıkları edindiğimiz bilgiler arasında.

İlçe başkan vekili Hakan Kalpaner'in ise mevcut Başkan İrfan Ayar için destek istediği ve bu yönde görüşmeler yaptığı gelen bilgiler arasında olurken bir diğer bigi ise Başkan Yardmcısı Serkan Özgenç'in de Başkan dayı olabilmek için ayrı bir çaba harcadığı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.