Ak Parti Gebze 7 Bine Ulaştı

Siyaset 18.05.2018 - 13:00, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2280+ kez okundu.
 

Ak Parti Gebze 7 Bine Ulaştı

Gebze’de AK Parti’ye yoğun ilgi var. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın talimatıyla 24 Haziran seçimleri öncesi başlatılan yeni üye çalışması tüm hızıyla devam ediyor.
AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın da yakından takip ettiği çalışmada partiye yeniüye olanların sayısı yedi bine ulaştı. AYAR YAKINDAN TAKİP EDİYOR  AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı tarafından Gebze Kent Meydanına kurulan üye standına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. İlçe Başkanı İrfan Ayar da seçim çalışmalarından arta kalan zamanlarda bizzat standı gezerek vatandaşlarla birebir görüşmeler yapıyor VATANDAŞIN AK PARTİ’YE YOĞUN İLGİSİ VAR  Vatandaşın AK Parti’ye yoğun bir ilgisinin olduğunu belirten Ayar“Stantları kurduğumuz ilk günden beri vatandaşların ilgisi her geçen gün artıyor. Bugüne kadar üyelik başvurunda bulunanların sayısı yedi bine ulaştı.Çalışmalarımızda aktif rol almak isteyen AK Parti ve Türkiye sevdalılarının çok büyük bir teveccühü var. Şu ana kadar rekor sayılabilecek miktarda başvuru aldık. Bu durum, partimize olan ilginin, birlik ve beraberliğimizin en büyük örneklerinden birini oluşturuyor. Vatandaşlarımız AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zamankinden daha fazla güveniyor. Sadece Türkiye’nin değil bütün dünya mazlumlarının umudu olarak AK Parti’yi ve liderimiz Erdoğan’ı görüyorlar. İnanıyorum ki 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde de vatandaşlarımız AK Parti’ye en güçlü şekilde destek verecek” diye konuştu.
Gebze’de AK Parti’ye yoğun ilgi var. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın talimatıyla 24 Haziran seçimleri öncesi başlatılan yeni üye çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın da yakından takip ettiği çalışmada partiye yeniüye olanların sayısı yedi bine ulaştı.

AYAR YAKINDAN TAKİP EDİYOR

 AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı tarafından Gebze Kent Meydanına kurulan üye standına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. İlçe Başkanı İrfan Ayar da seçim çalışmalarından arta kalan zamanlarda bizzat standı gezerek vatandaşlarla birebir görüşmeler yapıyor

VATANDAŞIN AK PARTİ’YE YOĞUN İLGİSİ VAR

 Vatandaşın AK Parti’ye yoğun bir ilgisinin olduğunu belirten Ayar“Stantları kurduğumuz ilk günden beri vatandaşların ilgisi her geçen gün artıyor. Bugüne kadar üyelik başvurunda bulunanların sayısı yedi bine ulaştı.Çalışmalarımızda aktif rol almak isteyen AK Parti ve Türkiye sevdalılarının çok büyük bir teveccühü var. Şu ana kadar rekor sayılabilecek miktarda başvuru aldık. Bu durum, partimize olan ilginin, birlik ve beraberliğimizin en büyük örneklerinden birini oluşturuyor. Vatandaşlarımız AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zamankinden daha fazla güveniyor. Sadece Türkiye’nin değil bütün dünya mazlumlarının umudu olarak AK Parti’yi ve liderimiz Erdoğan’ı görüyorlar. İnanıyorum ki 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde de vatandaşlarımız AK Parti’ye en güçlü şekilde destek verecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.