AK Parti’de haziran ayında kongre olmayacak.

Siyaset 28.05.2020 - 18:07, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3216+ kez okundu.
 

AK Parti’de haziran ayında kongre olmayacak.

  AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının, 17 Haziran’da başlaması beklenen ilçe kongreleri, pandemi süreci nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. YENİDEN BELİRLENECEK AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, pandemi süreci nedeniyle haziran ayında ilçe kongrelerinin yapılmayacağını açıkladı. Buna göre Kocaeli’de 17 Haziran’da başlaması beklenen ilçe kongreleri de iptal edildi. Kongre tarihlerinin yeniden belirlenerek ileri bir tarihte kamuoyu ile paylaşılacağı açıklandı.

 

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının, 17 Haziran’da başlaması beklenen ilçe kongreleri, pandemi süreci nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.
YENİDEN BELİRLENECEK
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, pandemi süreci nedeniyle haziran ayında ilçe kongrelerinin yapılmayacağını açıkladı. Buna göre Kocaeli’de 17 Haziran’da başlaması beklenen ilçe kongreleri de iptal edildi. Kongre tarihlerinin yeniden belirlenerek ileri bir tarihte kamuoyu ile paylaşılacağı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.