AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık-haberleri-

Gündem 11.12.2018 - 00:11, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2824+ kez okundu.
 

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık-haberleri-

Ak Parti darıca Belediye Başkan A.Adayı Muzaffer bıyık
Ak Parti darıca Belediye Başkan A.Adayı Muzaffer bıyık Dünya insan hakları haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. Muzaffer Bıyık mesajında farklı vurgularla şunları söyledi;   "Bir İnsan Hakları Günü'nü daha maalesef Suriye'den Irak'a, Arakan'dan Filistin'e kadar gönül coğrafyamızın farklı bölgelerinde yaşam hakkı dahil en temel insan haklarının hiçe sayıldığı, Yemen'de yüz binlerce çocuğun menfaat çatışmasına kurban edildiği bir dönemde karşılıyoruz." Gönlümüz kırık, içimiz buruk, dualarımız mazlumların refaha kavuşması için devam ediyor.  İnsan hakları gününün hakkı ile yaşandığı 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nü sabırsızlık ile bekliyorum.                                          Muzaffer BIYIK                       AK Parti Darıca Belediye Başkan A.Adayı
Ak Parti darıca Belediye Başkan A.Adayı Muzaffer bıyık

Ak Parti darıca Belediye Başkan A.Adayı Muzaffer bıyık Dünya insan hakları haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Muzaffer Bıyık mesajında farklı vurgularla şunları söyledi;

 

"Bir İnsan Hakları Günü'nü daha maalesef Suriye'den Irak'a, Arakan'dan Filistin'e kadar gönül coğrafyamızın farklı bölgelerinde yaşam hakkı dahil en temel insan haklarının hiçe sayıldığı, Yemen'de yüz binlerce çocuğun menfaat çatışmasına kurban edildiği bir dönemde karşılıyoruz." Gönlümüz kırık, içimiz buruk, dualarımız mazlumların refaha kavuşması için devam ediyor.

 İnsan hakları gününün hakkı ile yaşandığı 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nü sabırsızlık ile bekliyorum.

                                         Muzaffer BIYIK

                      AK Parti Darıca Belediye Başkan A.Adayı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.