Ak Parti Darıca Belediye başkan adayı Muzaffer Bıyık

Siyaset 13.01.2019 - 01:26, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2366+ kez okundu.
 

Ak Parti Darıca Belediye başkan adayı Muzaffer Bıyık

Çok kıymetli Darıcalı hemşerilerim.
Çok kıymetli Darıcalı hemşerilerim.   Bugün tarafıma, AK Parti Genel Başkanımız, Sayıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilen Darıca Belediye Başkanlığı Adaylığı ile büyük onur ve gurur duydum.   İlçe Başkanlığı yaptığımız dönemlerde ki azim ve gayretlerimiz ile nasıl ki Darıca' da her kesimin sevgisine layık olup siyaset yaptı isek, Demokraside asil olan halkın vekilleri olan biz siyasetciler olarak, 31 Martta Belediye Başkanlığına bizleri layık görür iseniz; sizin emanetiniz olan, esasında sizin olan başkanlık makamında vekiliniz olarak biz, 1 Nisan tarihinden itibaren Darıcalı hemşerilerimizle birlikte Belediyemizi de aynı azim ve gayretle hep beraber yöneteceğiz.   Bu minvalde, 1 Nisandan itibaren Darıca' da AK Partimizin 2001 ruhunu yenilenen kadrolarımızla tekrar yeşerteceğiz. Darıca'yı kaldığı yerden, hakettiği yerde ki hedeflerine hep beraber taşıyacağız.   Darıca' yı İstanbul ile Kocaeli'nin birleştiği yerde bölgesinin lider ilçesi haline getireceğiz. Kocaeli Darıca' dan başlar diyeceğiz.   İlerleyen günlerde Darıcamız’da uygulamaya ve hayata geçireceğimiz seçim beyannamemiz ile projelerimizi açıklayacağımızı bildirirken, süreçte emeği geçen herkese şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunarım. #muzafferbiyik #muzafferbiyikhaberleri #muzafferbiyikkimdir #darica #daricasahil
Çok kıymetli Darıcalı hemşerilerim.

Çok kıymetli Darıcalı hemşerilerim.

 

Bugün tarafıma, AK Parti Genel Başkanımız, Sayıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilen Darıca Belediye Başkanlığı Adaylığı ile büyük onur ve gurur duydum.

 

İlçe Başkanlığı yaptığımız dönemlerde ki azim ve gayretlerimiz ile nasıl ki Darıca' da her kesimin sevgisine layık olup siyaset yaptı isek,

Demokraside asil olan halkın vekilleri olan biz siyasetciler olarak, 31 Martta Belediye Başkanlığına bizleri layık görür iseniz; sizin emanetiniz olan, esasında sizin olan başkanlık makamında vekiliniz olarak biz, 1 Nisan tarihinden itibaren Darıcalı hemşerilerimizle birlikte Belediyemizi de aynı azim ve gayretle hep beraber yöneteceğiz.

 

Bu minvalde, 1 Nisandan itibaren Darıca' da AK Partimizin 2001 ruhunu yenilenen kadrolarımızla tekrar yeşerteceğiz. Darıca'yı kaldığı yerden, hakettiği yerde ki hedeflerine hep beraber taşıyacağız.

 

Darıca' yı İstanbul ile Kocaeli'nin birleştiği yerde bölgesinin lider ilçesi haline getireceğiz.

Kocaeli Darıca' dan başlar diyeceğiz.

 

İlerleyen günlerde Darıcamız’da uygulamaya ve hayata geçireceğimiz seçim beyannamemiz ile projelerimizi açıklayacağımızı bildirirken, süreçte emeği geçen herkese şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunarım.

#muzafferbiyik #muzafferbiyikhaberleri #muzafferbiyikkimdir #darica #daricasahil

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.