Ak Parti Çayırova’da Geçlik kollarında Başkan Mustafa Kurt Sesleri

Siyaset 04.12.2020 - 10:09, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2536+ kez okundu.
 

Ak Parti Çayırova’da Geçlik kollarında Başkan Mustafa Kurt Sesleri

Ak Parti Çayırova Gençlik kolları başkanlık yarışı için şuana kadar 7 adayın olduğu ve kıyasıya bir yarışın gözlendiği Çayırova’da Mustafa Kurt Adaymış gibi çalışıyor.
Ak Parti genel merkezin Covit-19 vakalarının artış göstermesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen kongre ve atamaların belirsizliğine rağmen saha çalışmalarını sürdüren Kurt: ‘’Çayırova’da geçlik için yapacağımız çok güzel işler var bu sorumluluğu bilerek isteyerek omuzlarımıza almak istiyoruz’’.dedi. Mustafa Kurt Kimdir? 1991 İstanbul Zeytinburnu doğumluyum evliyim. aslen Giresun’luyum İstanbul ve Kocaeli'nde gayrimenkul sektöründe hizmet vermekteyim.   2009-2012 yılların arasında Saadet Partisi Zeytinburnu gençlik kollarında çeşitli kademelerde görev yaptım.   2012 yılında Zeytinburnu Milli Görüşcüler platformunu kurdum. Burada gençlere yönelik hizmetlerde bulunduk.    Daha sonra Prof.Dr Necmeddin Erbakan vakfında  Zeytinburnu kurucular kurulu üyeliğinde bulundum. 2017 yılında Ak Parti Çayırova gençlik kollarında yönetim kurulu üyesi olarak göreve başladım.    2018 yılı yerel seçimleri itibari ile teşkilatlanma başkanı olarak görevlendirildim ve aynı göreve devam etmekteyim.   Çayırova’daki binlerce genç kardeşimizin vebalini Omuz’larimizda hissederek hizmet etmeye çalışıyoruz,ve hizmet etmeye de devam edeceğiz.
Ak Parti Çayırova Gençlik kolları başkanlık yarışı için şuana kadar 7 adayın olduğu ve kıyasıya bir yarışın gözlendiği Çayırova’da Mustafa Kurt Adaymış gibi çalışıyor.

Ak Parti genel merkezin Covit-19 vakalarının artış göstermesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen kongre ve atamaların belirsizliğine rağmen saha çalışmalarını sürdüren Kurt: ‘’Çayırova’da geçlik için yapacağımız çok güzel işler var bu sorumluluğu bilerek isteyerek omuzlarımıza almak istiyoruz’’.dedi.

Mustafa Kurt Kimdir?

1991 İstanbul Zeytinburnu doğumluyum evliyim. aslen Giresun’luyum İstanbul ve Kocaeli'nde gayrimenkul sektöründe hizmet vermekteyim.

 

2009-2012 yılların arasında Saadet Partisi Zeytinburnu gençlik kollarında çeşitli kademelerde görev yaptım.

 

2012 yılında Zeytinburnu Milli Görüşcüler platformunu kurdum. Burada gençlere yönelik hizmetlerde bulunduk.

 

 Daha sonra Prof.Dr Necmeddin Erbakan vakfında  Zeytinburnu kurucular kurulu üyeliğinde bulundum. 2017 yılında Ak Parti Çayırova gençlik kollarında yönetim kurulu üyesi olarak göreve başladım.

 

 2018 yılı yerel seçimleri itibari ile teşkilatlanma başkanı olarak görevlendirildim ve aynı göreve devam etmekteyim.

 

Çayırova’daki binlerce genç kardeşimizin vebalini Omuz’larimizda hissederek hizmet etmeye çalışıyoruz,ve hizmet etmeye de devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.