AK PARTİ ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANLIĞI KONGRESİ

Çayırova 31.08.2020 - 23:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2334+ kez okundu.
 

AK PARTİ ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANLIĞI KONGRESİ

Salı günü Temayül yapılacak
AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN YAPILAN DUYURU'DA AK Parti Çayırova İlçe Başkan Adaylığı için 1 Eylül Salı günü (yarın) ana kademe, kadın ve gençlik kolları ile mahalle başkanları katılımıyla temayül yapılacaktır.   EKREM KARAHAN ADAY DEĞİL   AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığındaki temayül saat 15.00’te başlayacak olup, Temayülde AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Hikmet Ayar hazır bulunacak. Temayüle katılanlar ilçe başkanı olarak görmek istediği 3 ismi yazabilecek. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, 13 Eylül’de yapılacak kongrede yeniden aday olmayacağını açıklamıştı. Temayüle ilçe belediye meclis üyelerimiz de katılacak.
Salı günü Temayül yapılacak

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN YAPILAN DUYURU'DA
AK Parti Çayırova İlçe Başkan Adaylığı için 1 Eylül Salı günü (yarın) ana kademe, kadın ve gençlik kolları ile mahalle başkanları katılımıyla temayül yapılacaktır.

 

EKREM KARAHAN ADAY DEĞİL

 

AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığındaki temayül saat 15.00’te başlayacak olup, Temayülde AK Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Hikmet Ayar hazır bulunacak. Temayüle katılanlar ilçe başkanı olarak görmek istediği 3 ismi yazabilecek. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, 13 Eylül’de yapılacak kongrede yeniden aday olmayacağını açıklamıştı.

Temayüle ilçe belediye meclis üyelerimiz de katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.