AK Parti, 19.yaşını kutluyor

41 Kocaeli 12.08.2020 - 09:25, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2160+ kez okundu.
 

AK Parti, 19.yaşını kutluyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti’nin kuruluşunun 19.yıldönümünde Ankara’da olacak.
YENİ BİR HİKAYE YAZMA VAKTİDİR AK Parti 139. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, 13 Ağustos 2020 Perşembe günü saat 11.00’da AK Parti Genel Merkezi’nde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak.   Toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın da katılacak. Başkan Ellibeş, toplantı için yarın Ankara’ya gidecek. Toplantının sona ermesinin ardından Kocaeli heyeti, Milletvekilleriyle birlikte aynı akşam AK Parti’nin kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılacak. Bu program daha sonra açıklanacak.   Başkan Ellibeş, AK Parti’nin kurulduğu 2002 yılında Milli Gelirin 236 milyar Dolar, 2019’da ise 754 milyar Dolar olduğunu belirterek, “İstihdamdan turizme, tarımsal destekten borsaya her alanda gelişen ve yükselen bir Türkiye’yi milletimizin güveni ve desteği ile sağladık. Şimdi yeni bir hikaye yazmanın vaktidir. Hep birlikte güçlü Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti’nin kuruluşunun 19.yıldönümünde Ankara’da olacak.

YENİ BİR HİKAYE YAZMA VAKTİDİR
AK Parti 139. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, 13 Ağustos 2020 Perşembe günü saat 11.00’da AK Parti Genel Merkezi’nde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak.

 

Toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın da katılacak. Başkan Ellibeş, toplantı için yarın Ankara’ya gidecek. Toplantının sona ermesinin ardından Kocaeli heyeti, Milletvekilleriyle birlikte aynı akşam AK Parti’nin kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılacak. Bu program daha sonra açıklanacak.

 

Başkan Ellibeş, AK Parti’nin kurulduğu 2002 yılında Milli Gelirin 236 milyar Dolar, 2019’da ise 754 milyar Dolar olduğunu belirterek, “İstihdamdan turizme, tarımsal destekten borsaya her alanda gelişen ve yükselen bir Türkiye’yi milletimizin güveni ve desteği ile sağladık. Şimdi yeni bir hikaye yazmanın vaktidir. Hep birlikte güçlü Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.