AK Gençler Menderes’in mektubunu dağıttı karamürsel haberleri onur gökakın haberleri

Siyaset 18.09.2018 - 15:45, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1925+ kez okundu.
 

AK Gençler Menderes’in mektubunu dağıttı karamürsel haberleri onur gökakın haberleri

AK Gençler, eski başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarının idam edilmesinin yıl dönümünde ilçe esnafına Menderes’in son mektubunu dağıttı.
AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Gökakın ve yönetimi, eski başbakan Adnan Menderes ile çalışma arkadaşları Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın idam edilmelerinin 57. yıldönümünde ilçe esnaflarına ve sakinlerine Adnan Menderes’in son mektubunu dağıttı. Menderes’in mektubunu dağıtan AK Gençler, ilçe esnafı ve sakinleri tarafından bir kez daha büyük takdir topladı.   BU VEBALDEN KURTULAMAYACAKLAR Mektup dağıtımı sırası gençlerle konuşan Başkan Onur Gökakın, “Türk milleti, onlarca yıldır bu insanları hayır duaları ile anıyor. Onları idama gönderenler ise hiçbir dönemde vebalden ve bu utançtan kurtulamayacak. Türk milletinin kendi iradesiyle göreve getirdiği bu insanları aradan 57 yıl geçmesine rağmen bu gençlik unutmuyor. Adnan Menderes'in ölüsü ebediyete kadar onları takip edecek” şeklinde konuştu.   VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ Devamında “17 yıldır AK Parti ile ortaya konulan irade, darbeci anlayışa bir kez daha cevabını verdi” diyen Gökakın, “Menderes ve arkadaşlarının yaktıkları demokrasi meşalesi elden ele her geçen gün daha yükseğe taşınmış ve nihayet bugün bizlere kadar ulaşmıştır. Bizlerde bu demokrasi meşalesini yarınlara taşımak için var olan gücümüzle çalışacağız” dedi.
AK Gençler, eski başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarının idam edilmesinin yıl dönümünde ilçe esnafına Menderes’in son mektubunu dağıttı.

AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Gökakın ve yönetimi, eski başbakan Adnan Menderes ile çalışma arkadaşları Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın idam edilmelerinin 57. yıldönümünde ilçe esnaflarına ve sakinlerine Adnan Menderes’in son mektubunu dağıttı. Menderes’in mektubunu dağıtan AK Gençler, ilçe esnafı ve sakinleri tarafından bir kez daha büyük takdir topladı.

 

BU VEBALDEN KURTULAMAYACAKLAR


Mektup dağıtımı sırası gençlerle konuşan Başkan Onur Gökakın, “Türk milleti, onlarca yıldır bu insanları hayır duaları ile anıyor. Onları idama gönderenler ise hiçbir dönemde vebalden ve bu utançtan kurtulamayacak. Türk milletinin kendi iradesiyle göreve getirdiği bu insanları aradan 57 yıl geçmesine rağmen bu gençlik unutmuyor. Adnan Menderes'in ölüsü ebediyete kadar onları takip edecek” şeklinde konuştu.

 

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ


Devamında “17 yıldır AK Parti ile ortaya konulan irade, darbeci anlayışa bir kez daha cevabını verdi” diyen Gökakın, “Menderes ve arkadaşlarının yaktıkları demokrasi meşalesi elden ele her geçen gün daha yükseğe taşınmış ve nihayet bugün bizlere kadar ulaşmıştır. Bizlerde bu demokrasi meşalesini yarınlara taşımak için var olan gücümüzle çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.