Aircomp kompresör makina Mahir Ergül

Gündem 22.04.2020 - 21:51, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3587+ kez okundu.
 

Aircomp kompresör makina Mahir Ergül

Gebze Tatlıkuyu Güney yan yol üzerinde Gebze Center yanında komprresör satış tamir ve servis işleri yapan Aircomp kompresör makina Sahibi Mahir Ergül bireysel olarak başlattığı iyilik hareketinde 100 aileye 100 koli yardım götürerek örnek bir davranış gösteriyor. Ergül gazetemize yaptığı yazılı açıklamada:   Aircomp kompresör makina san.bireysel olarak, başlattığımız kardeş aile projesi ve sosyal sorumluluk projesi ile korona virüs'ten etkilenen yaklaşık 100 ailenin yanında yer aldık. İmkanımız el verdiği sürece almaya devam edeceğiz.   ERGÜL: ‘’AMACIMIZ TEŞVİK ETMEK’’   İnaniyoruzki bu zorlu süreçte başlatmış olduğumuz projelere maddi imkanı iyi olan vatandaşlarımızın  gerek bize ulaşarak, gerekse kendi bireysel çabaları ile kardeş aile projesini sürdürerek zor durumdaki aile'lerin gönüllerine taht kurarak, bu tür eylemlere güzel insanları teşfik edeceklerdir.   YAPILAN YARDIMLARDA GİZLİLİK AŞİKARDIR.      "Erdemliler bollukta ve darlıkta infak ederler" ali imran suresi 134.ayet." mallarını gece ve gündüz GİZLİ ve AŞİKAR!! infak edenlerin mükâfatları Allah katındadır" bakara suresi 274.ayet." her kişinin seçtiği bir yön ve yöntem vardır. O halde siz iyiliklerde yarışın" bakara 148.ayet. "sizler Allah yolunda harcamaya çağırılıyorsunuz, ancak bir kısmımız cimrilik etmektedir.kim cimrilik ederse kendisine karşı cimrilik etmiş olur" Muhammed süresi 38.ayet.

Gebze Tatlıkuyu Güney yan yol üzerinde Gebze Center yanında komprresör satış tamir ve servis işleri yapan Aircomp kompresör makina Sahibi Mahir Ergül bireysel olarak başlattığı iyilik hareketinde 100 aileye 100 koli yardım götürerek örnek bir davranış gösteriyor.

Ergül gazetemize yaptığı yazılı açıklamada:

 

Aircomp kompresör makina san.bireysel olarak, başlattığımız kardeş aile projesi ve sosyal sorumluluk projesi ile korona virüs'ten etkilenen yaklaşık 100 ailenin yanında yer aldık. İmkanımız el verdiği sürece almaya devam edeceğiz.

 

ERGÜL: ‘’AMACIMIZ TEŞVİK ETMEK’’

 

İnaniyoruzki bu zorlu süreçte başlatmış olduğumuz projelere maddi imkanı iyi olan vatandaşlarımızın  gerek bize ulaşarak, gerekse kendi bireysel çabaları ile kardeş aile projesini sürdürerek zor durumdaki aile'lerin gönüllerine taht kurarak, bu tür eylemlere güzel insanları teşfik edeceklerdir.

 

YAPILAN YARDIMLARDA GİZLİLİK AŞİKARDIR.

 

   "Erdemliler bollukta ve darlıkta infak ederler" ali imran suresi 134.ayet." mallarını gece ve gündüz GİZLİ ve AŞİKAR!! infak edenlerin mükâfatları Allah katındadır" bakara suresi 274.ayet." her kişinin seçtiği bir yön ve yöntem vardır. O halde siz iyiliklerde yarışın" bakara 148.ayet. "sizler Allah yolunda harcamaya çağırılıyorsunuz, ancak bir kısmımız cimrilik etmektedir.kim cimrilik ederse kendisine karşı cimrilik etmiş olur" Muhammed süresi 38.ayet.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.