Adnan Oktarʹın malikanesinden çıkan gizemli Tevrat nerede ?

Gündem 30.08.2018 - 10:10, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2996+ kez okundu.
 

Adnan Oktarʹın malikanesinden çıkan gizemli Tevrat nerede ?

Adnan Oktarʹın malikanesinden çıkan gizemli Tevrat nerede ? içinde ne var ?
İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Adnan Oktar grubunun Çengelköy’deki evi ile Ümraniye’de bulunan bir depoda kamyonlar dolusu tarihi eserlere el koydu.   Eserler incelenmek için Ayasofya Müzesi Müdürlüğü ile Türk İslam Eserleri Müzesi Müdürlüğü’ne gönderildi.Sadece Sinagoglarda bulunması gereken nitelikte TevratUzmanlar, ele geçirilen el yazmalı Tevrat’ın tarihi eser niteliğinde olduğunu tespit etti. Tevrat’ın sadece Sinagoglarda bulunması gereken nitelikte bir eser olduğu belirtildi.     Akşamʹda yer alan habere göre; Mali polis bu denli değerli bir tarihi eser niteliğinde olan Tevrat’ın Adnan Oktar grubunun eline nasıl geçtiğin konusunu da araştırmaya başladı.   Türk İslam Eserleri’ne gönderilen eserlerden bir bölümünün tarihi eser niteliğinde olduğu tespit edilirken bir bölümünün de tarihi eser niteliğinde olmadığı belirtildi.    
Adnan Oktarʹın malikanesinden çıkan gizemli Tevrat nerede ? içinde ne var ?

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Adnan Oktar grubunun Çengelköy’deki evi ile Ümraniye’de bulunan bir depoda kamyonlar dolusu tarihi eserlere el koydu.

 

Eserler incelenmek için Ayasofya Müzesi Müdürlüğü ile Türk İslam Eserleri Müzesi Müdürlüğü’ne gönderildi.Sadece Sinagoglarda bulunması gereken nitelikte TevratUzmanlar, ele geçirilen el yazmalı Tevrat’ın tarihi eser niteliğinde olduğunu tespit etti. Tevrat’ın sadece Sinagoglarda bulunması gereken nitelikte bir eser olduğu belirtildi.

 

 

Akşamʹda yer alan habere göre; Mali polis bu denli değerli bir tarihi eser niteliğinde olan Tevrat’ın Adnan Oktar grubunun eline nasıl geçtiğin konusunu da araştırmaya başladı.

 

Türk İslam Eserleri’ne gönderilen eserlerden bir bölümünün tarihi eser niteliğinde olduğu tespit edilirken bir bölümünün de tarihi eser niteliğinde olmadığı belirtildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.