ADNAN KÖŞKER'DEN YILBAŞI ZİYARETLERİ

Gebze 01.01.2019 - 22:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2494+ kez okundu.
 

ADNAN KÖŞKER'DEN YILBAŞI ZİYARETLERİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yılbaşında görevinin başında olan kamu görevlilerini ziyaret etti.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yılbaşında görevinin başında olan kamu görevlilerini ziyaret etti. Başkan Köşker ayrıca hastanelerin acil servislerinde tedavi gören hastaları da ziyaret ederek moral verdi, acil şifalar diledi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, ana kademe ve ilçe gençlik kolları yöneticileri, belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, başkan danışmanı Şakir Bitmez ile birlikte ilk olarak, 2018’in son gününde nöbette olan belediye zabıtasını ziyaret etti. Gebze Belediyesi zabıtasına kolaylıklar dileyen Başkan Köşker ve beraberindeki heyet daha sonra büyükşehir belediyesi itfaiyesinde görevli itfaiyecilere konuk oldu. Yılbaşında görev başında olan itfaiye erlerine kolaylıklar dileyen Başkan Köşker ve beraberindeki heyet daha sonra ilçe jandarma komutanlığına geçti. 7/24 vatan ve asayiş nöbetinde olan Mehmetciklerle sohbet eden ve kolaylıklar dileyen Başkan Köşker ve beraberindeki heyet, daha sonra ilçe emniyet müdürlüğüne geçti. Yılbaşı akşamında ilçenin asayiş ve huzur içerisinde geçirebilmesi için görev başında olan polis memurlarına ve tüm emniyet teşkilatına başarılar dileyen Başkan Köşker ve beraberindeki heyet daha sonra merkez hastanesi ve fatih devlet hastanesi acil servislerinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek moral verdi, acil şifalar   
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yılbaşında görevinin başında olan kamu görevlilerini ziyaret etti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yılbaşında görevinin başında olan kamu görevlilerini ziyaret etti. Başkan Köşker ayrıca hastanelerin acil servislerinde tedavi gören hastaları da ziyaret ederek moral verdi, acil şifalar diledi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, ana kademe ve ilçe gençlik kolları yöneticileri, belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, başkan danışmanı Şakir Bitmez ile birlikte ilk olarak, 2018’in son gününde nöbette olan belediye zabıtasını ziyaret etti.

Gebze Belediyesi zabıtasına kolaylıklar dileyen Başkan Köşker ve beraberindeki heyet daha sonra büyükşehir belediyesi itfaiyesinde görevli itfaiyecilere konuk oldu. Yılbaşında görev başında olan itfaiye erlerine kolaylıklar dileyen Başkan Köşker ve beraberindeki heyet daha sonra ilçe jandarma komutanlığına geçti. 7/24 vatan ve asayiş nöbetinde olan Mehmetciklerle sohbet eden ve kolaylıklar dileyen Başkan Köşker ve beraberindeki heyet, daha sonra ilçe emniyet müdürlüğüne geçti. Yılbaşı akşamında ilçenin asayiş ve huzur içerisinde geçirebilmesi için görev başında olan polis memurlarına ve tüm emniyet teşkilatına başarılar dileyen Başkan Köşker ve beraberindeki heyet daha sonra merkez hastanesi ve fatih devlet hastanesi acil servislerinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek moral verdi, acil şifalar   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.