Ademyavuz Kapalı Pazar yerinde Film gösterimi yapılacak

Gebze 06.08.2018 - 12:40, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1977+ kez okundu.
 

Ademyavuz Kapalı Pazar yerinde Film gösterimi yapılacak

Gebze’de açık havada sinema keyfi, Adem Yavuz Modern Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenecek Sinema Pazarı’nda birbirinden farklı sinema filmlerinin gösterimleriyle 10 Ağustos Cuma günü saat 20.30’da başlıyor.
ÜCRETSİZ OLACAK Gebze’de açık havada sinema keyfi başlıyor. Gebze’nin dört bir yanını kalıcı eserler ve projelerle donatan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzeli hemşerilerini açık hava sinema akşamlarında Adem Yavuz Modern Kapalı Pazaryeri’nde ağırlayacak. Sinema Pazarı adı verilen açık hava sinema akşamlarına ücretsiz olarak konuk olacak bölge sakinleri aileleri ve komşularıyla birlikte sinema keyfi yaşayacak. 3 FİLMLE BAŞLIYOR 3 filmle start alacak olan Sinema Pazarı’nda 10 Ağustos Cuma günü Tatlı Bela, 11 Ağustos Cumartesi günü Sagu ve Pagu, 12 ağustos Pazar günü ise Fındık Veresiye filmlerinin gösterimi gerçekleşecek. Saat 20:30’da başlayacak olana filmlerin gösterimi ücretsiz olacak. Bu eşsiz açık havada sinema gösterimi deneyimine tüm Gebzeliler davetli.
Gebze’de açık havada sinema keyfi, Adem Yavuz Modern Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenecek Sinema Pazarı’nda birbirinden farklı sinema filmlerinin gösterimleriyle 10 Ağustos Cuma günü saat 20.30’da başlıyor.

ÜCRETSİZ OLACAK

Gebze’de açık havada sinema keyfi başlıyor. Gebze’nin dört bir yanını kalıcı eserler ve projelerle donatan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzeli hemşerilerini açık hava sinema akşamlarında Adem Yavuz Modern Kapalı Pazaryeri’nde ağırlayacak. Sinema Pazarı adı verilen açık hava sinema akşamlarına ücretsiz olarak konuk olacak bölge sakinleri aileleri ve komşularıyla birlikte sinema keyfi yaşayacak.

3 FİLMLE BAŞLIYOR

3 filmle start alacak olan Sinema Pazarı’nda 10 Ağustos Cuma günü Tatlı Bela, 11 Ağustos Cumartesi günü Sagu ve Pagu, 12 ağustos Pazar günü ise Fındık Veresiye filmlerinin gösterimi gerçekleşecek. Saat 20:30’da başlayacak olana filmlerin gösterimi ücretsiz olacak. Bu eşsiz açık havada sinema gösterimi deneyimine tüm Gebzeliler davetli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.