Abdullah eryarsoy haberleri gebze haberleri gebze sondakika hastane haberleri

Siyaset 13.09.2018 - 13:09, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2327+ kez okundu.
 

Abdullah eryarsoy haberleri gebze haberleri gebze sondakika hastane haberleri

Kıymetli Hemşehrilerim; ‬
Ben yaklaşık 20 yıllık siyaset hayatımda bu kadar samimi bu kadar gerçekci bir başkan görmedim... Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah ERYARSOY Başkanım sizi canı gönülden tebrik ediyorum Cumhurbaşkanımızın tamda istediği gibi halkın içinde halktan birisiniz.. Eminim Kocaeli sizin liderliğinizde ilerleyen yıllarda çok güzel olacak... Sizi bu paylaşımınızdan ve duyarlılığınızdan dolayı tebrik ediyorum .   ‪Kıymetli Hemşehrilerim; ‬ Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanan, 'Girdi maliyeti ve döviz kuru artışı gibi fiyat değişimlerinden etkilenmemesine rağmen bu durumlardan etkileniyormuş gibi hareket ederek tüketiciye sunulan mal veya hizmetin satış fiyatında haklı bir gerekçe olmaksızın artış yapmak aldatıcı ticari uygulamalar arasına alınmıştır. ‪Kriz fırsatçılığı yaparak haksız kazanç sağlayan Fırsatçı ‬ firma ve işletmeleri Ticaret İl Müdürlüklerine, ve Alo 175’e bildirmeniz yeterlidir. İlimizdeki 1 hafta içerisindeki denetlenen iş yerlerine ilişkin istatistik tablosu aşağıdaki gibidir. Hem kendi cebimizi korumak, hem de ülkenin zor günlerinde fırsatçılık yapanların ceza alması için 0262 324 77 06-07 nolu telefonlardan Kocaeli Ticaret İl Müdürlüğüne ulaşarak şikayette bulunabilirsiniz. Kriz fırsatçılarına fırsat vermeyelim.
Kıymetli Hemşehrilerim; ‬

Ben yaklaşık 20 yıllık siyaset hayatımda bu kadar samimi bu kadar gerçekci bir başkan görmedim...

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah ERYARSOY Başkanım sizi canı gönülden tebrik ediyorum

Cumhurbaşkanımızın tamda istediği gibi halkın içinde halktan birisiniz..

Eminim Kocaeli sizin liderliğinizde ilerleyen yıllarda çok güzel olacak...

Sizi bu paylaşımınızdan ve duyarlılığınızdan dolayı tebrik ediyorum .

 

‪Kıymetli Hemşehrilerim; ‬

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanan, 'Girdi maliyeti ve döviz kuru artışı gibi fiyat değişimlerinden etkilenmemesine rağmen bu durumlardan etkileniyormuş gibi hareket ederek tüketiciye sunulan mal veya hizmetin satış fiyatında haklı bir gerekçe olmaksızın artış yapmak aldatıcı ticari uygulamalar arasına alınmıştır.

‪Kriz fırsatçılığı yaparak haksız kazanç sağlayan Fırsatçı ‬
firma ve işletmeleri Ticaret İl Müdürlüklerine, ve Alo 175’e bildirmeniz yeterlidir. İlimizdeki 1 hafta içerisindeki denetlenen iş yerlerine ilişkin istatistik tablosu aşağıdaki gibidir.

Hem kendi cebimizi korumak, hem de ülkenin zor günlerinde fırsatçılık yapanların ceza alması için 0262 324 77 06-07 nolu telefonlardan Kocaeli Ticaret İl Müdürlüğüne ulaşarak şikayette bulunabilirsiniz.

Kriz fırsatçılarına fırsat vermeyelim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.