-ÇAYIROVA'DA bir ilk - Çayırova haberleri son dakika haberleri

Yaşam 13.03.2019 - 23:48, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2994+ kez okundu.
 

-ÇAYIROVA'DA bir ilk - Çayırova haberleri son dakika haberleri

Çayırova’da bir ilk gerçekleşti.
Çayırova’da bir ilk gerçekleşti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Çayırova İlk Ortaokulu Müdürlüğü ve Okul Aile Birliğinin Organizasyonu ile kadınlarla başbaşa deyip bir kez de bizim günümüz olsun dediler.  Kendilerine özel ,yalnızca kadınların bir araya gelip eğlendikleri ,sohbet ettikleri ve kaynaştıkları bir organizasyona imza atarak bir ilki gerçekleştirdiler. Kendi aralarında doyasıya eğlenmenin tadını çıkaran hanimlar program sonrasında bu eğlenceyi her yıl gelenksel hâle getireceklerini, Hedeflerinin tüm ÇAYIROVA çevresinde  etkin hâle getirmektir  dediler.... Fotoğraftakiler: Okul Müdüresi  Havva Gülbeyaz Ebru ozdemir(İlkokul başkani) Hicran Doğan (Orta Okul başkani) Hülya Semerci Zehra Yavuz Nagihan Eşsizbilir Songul Ünler Kerime Bayram Ayse Kovanci Tugba Akçakoyun Sebile Koç
Çayırova’da bir ilk gerçekleşti.

Çayırova’da bir ilk gerçekleşti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Çayırova İlk Ortaokulu Müdürlüğü ve Okul Aile Birliğinin Organizasyonu ile kadınlarla başbaşa deyip bir kez de bizim günümüz olsun dediler.

 Kendilerine özel ,yalnızca kadınların bir araya gelip eğlendikleri ,sohbet ettikleri ve kaynaştıkları bir organizasyona imza atarak bir ilki gerçekleştirdiler.

Kendi aralarında doyasıya eğlenmenin tadını çıkaran hanimlar program sonrasında bu eğlenceyi her yıl gelenksel hâle getireceklerini,
Hedeflerinin tüm ÇAYIROVA çevresinde  etkin hâle getirmektir  dediler....

Fotoğraftakiler:

Okul Müdüresi  Havva Gülbeyaz

Ebru ozdemir(İlkokul başkani)
Hicran Doğan (Orta Okul başkani)

Hülya Semerci
Zehra Yavuz
Nagihan Eşsizbilir
Songul Ünler
Kerime Bayram
Ayse Kovanci
Tugba Akçakoyun
Sebile Koç

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.