Gündem 29.07.2019 - 15:47, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2862+ kez okundu.
 

KOGİDEF(Kocaeli Giresun Dernekleri Federasyonu) Başkanı Mehmet Elmas ve yönetim kurulu, Ekim ayında düzenlenecek olan "Büyük Giresun Buluşması" için heyecanla çalışmaya devam ediyor.
"Giresunlulara yakışır bir organizasyon için gece gündüz bu proje için çalışıyoruz" açıklamasında bulunan KOGİDEF Başkanı Mehmet Elmas, "Bu büyük buluşma hem bölgemizde yaşayan hemşerilerimize hem de Giresun'umuza ayrı bir değer katacak ve bizi daha da yukarılara taşıyacak" dedi.   "ŞİMDİDEN BU HEYECANI YAŞIYORUZ"   Bu büyük organizasyonun canlı yayınlarla tüm dünyaya ulaştırılacağının altını çizen Elmas, "Biz federasyon olarak hemşerilerimizi nasıl daha iyi temsil edebiliriz, onlara hangi konularda nasıl yardımcı olabiliriz, bu kültürümüzü, yöremizi, geleneklerimizi yeni kuşaklara nasıl aktarabiliriz, işte bu gibi konulara arkadaşlarımızla kafa yoruyoruz. Bu "Büyük Giresun Buluşması" da bütün renklerle beraber, hangi görüşten olursa olsun, bizim insanımızın sevinçle, heyecanla ve muhabbetle bir araya gelmesini sağlayacak. Giresun camiasında söz sahibi insanların davet edileceği, adeta bir şölen, birlik, beraberlik ve kardeşlik havasında geçecek bu organizasyon bu camia için bir ilk olacak. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarım şimdiden bu heyecanı yaşamaya başladık. İnşallah alnımızın akıyla, çok değerli hemşerilerimin katılımlarıyla herkese örnek olacak bu organizasyonu başaracağız."  diye konuştu.   YOĞUN ZİYARETLER BAŞLIYOR   Başkan Mehmet Elmas, önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan büyük organizasyon sebebiyle, etkinlik davetleri için bir dizi yoğun ziyaretler gerçekleştirecek.      
KOGİDEF(Kocaeli Giresun Dernekleri Federasyonu) Başkanı Mehmet Elmas ve yönetim kurulu, Ekim ayında düzenlenecek olan "Büyük Giresun Buluşması" için heyecanla çalışmaya devam ediyor.

"Giresunlulara yakışır bir organizasyon için gece gündüz bu proje için çalışıyoruz" açıklamasında bulunan KOGİDEF Başkanı Mehmet Elmas, "Bu büyük buluşma hem bölgemizde yaşayan hemşerilerimize hem de Giresun'umuza ayrı bir değer katacak ve bizi daha da yukarılara taşıyacak" dedi.

 

"ŞİMDİDEN BU HEYECANI YAŞIYORUZ"

 

Bu büyük organizasyonun canlı yayınlarla tüm dünyaya ulaştırılacağının altını çizen Elmas, "Biz federasyon olarak hemşerilerimizi nasıl daha iyi temsil edebiliriz, onlara hangi konularda nasıl yardımcı olabiliriz, bu kültürümüzü, yöremizi, geleneklerimizi yeni kuşaklara nasıl aktarabiliriz, işte bu gibi konulara arkadaşlarımızla kafa yoruyoruz. Bu "Büyük Giresun Buluşması" da bütün renklerle beraber, hangi görüşten olursa olsun, bizim insanımızın sevinçle, heyecanla ve muhabbetle bir araya gelmesini sağlayacak. Giresun camiasında söz sahibi insanların davet edileceği, adeta bir şölen, birlik, beraberlik ve kardeşlik havasında geçecek bu organizasyon bu camia için bir ilk olacak. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarım şimdiden bu heyecanı yaşamaya başladık. İnşallah alnımızın akıyla, çok değerli hemşerilerimin katılımlarıyla herkese örnek olacak bu organizasyonu başaracağız."  diye konuştu.

 

YOĞUN ZİYARETLER BAŞLIYOR

 

Başkan Mehmet Elmas, önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan büyük organizasyon sebebiyle, etkinlik davetleri için bir dizi yoğun ziyaretler gerçekleştirecek.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.